Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη: Ποιος Φορτούνης και ποιος Πέλκας; Γι’ αυτό τον παικταρά ήρθε η Μπεσίκτας
| 2018-05-15 23:30:00

Αποκάλυψη: Ποιος Φορτούνης και ποιος Πέλκας; Γι’ αυτό τον παικταρά ήρθε η Μπεσίκτας

του Λάζαρου Γεωργίδη
Αποκάλυψη: Ποιος Φορτούνης και ποιος Πέλκας; Γι’ αυτό τον παικταρά ήρθε η Μπεσίκτας

Θα γίνει χαμός στις τάξεις των οπαδών αν τον δώσει ο πρόεδρος.

Η Μπεσίκτας είναι μια από τις ομάδες που το τελευταίο διάστημα «παίζουν» δυνατά στα ρεπορτάζ των «μεγάλων» ελληνικών ομάδων.

Ο τουρκικός σύλλογος έχει συνδεθεί μέσω ρεπορτάζ με τα ονόματα δύο εκ των κορυφαίων Ελλήνων παικτών, του Δημήτρη Πέλκα και του Κώστα Φορτούνη, οι οποίοι φέρονται να είναι μεταγραφικοί στόχοι της ομάδας της Κωνσταντινούπολης.

Για τον πρώτο, μάλιστα, γράφτηκε πως οι άνθρωποι της Μπεσίκτας ήρθαν στον πρόσφατο τελικό Κυπέλλου, ωστόσο η αλήθεια είναι διαφορετική.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, όντως στον τελικό του ΟΑΚΑ βρέθηκε ο πρόεδρος της Μπεσίκτας. Όχι όμως για τον Πέλκα, αλλά για λογαριασμό του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς!

Ο Σέρβος επιθετικός έκανε τρομερή σεζόν, σπάζοντας το ρεκόρ σκοραρίσματος του ΠΑΟΚ, και έχει μπει στο στόχαστρο πολλών ομάδων, μεταξύ των οποίων και η περσινή πρωταθλήτρια Τουρκίας.

Η πληροφορία αυτή επιβεβαιώνεται και από τουρκικά ρεπορτάζ, ωστόσο οι γείτονες διευκρινίζουν ότι η μεταγραφή κάθε άλλο παρά εύκολο είναι να γίνει, αφού η Μπεσίκτας θεωρείται απίθανο να καλύψει τις πολύ υψηλές οικονομικές απαιτήσεις του ΠΑΟΚ.

Όπως σας έχουμε ξαναγράψει, ο Δικέφαλος δεν πρόκειται να… ξεπουλήσει τον πρώτο του σκόρερ και για να μπει σε διαδικασία διαπραγματεύσεων για τον Σέρβο, θα πρέπει να «σκάσει» πρόταση άνω των 10.000.000 ευρώ.

Ειδικά δε από τη στιγμή που ο Πρίγιοβιτς έχει μπροστά του το Μουντιάλ, που ενδέχεται να ανεβάσει κι άλλο την αξία του, ο ΠΑΟΚ δεν έχει λόγο να βιαστεί.. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags