Facebook Pixel Sportdog.gr | Θα πέσει η Τούμπα με τη «ρουκέτα» Σαββίδη - Ποιο όνομα έρχεται στον ΠΑΟΚ; - Στα κάγκελα οι οπαδοί
| 2018-05-16 12:32:00

Θα πέσει η Τούμπα με τη «ρουκέτα» Σαββίδη - Ποιο όνομα έρχεται στον ΠΑΟΚ; - Στα κάγκελα οι οπαδοί

του Λάζαρου Γεωργίδη
Θα πέσει η Τούμπα με τη «ρουκέτα» Σαββίδη - Ποιο όνομα έρχεται στον ΠΑΟΚ; - Στα κάγκελα οι οπαδοί

Πανικός στο διαδίκτυο. Τι «ψήνουν» στην ΠΑΕ; Λέτε να… τρολάρουν;

Φωτιές άναψε στον κόσμο του ΠΑΟΚ ο Γιώργος Σαββίδης, ο οποίος μέσω του Instagram προανήγγειλε ότι έρχεται μια μεγάλη μεταγραφή.
 
Το αφεντικό του Δικεφάλου του Βορρά έγραψε αρχικά πως «έρχεται μεταγραφάρα αλάνια σύντομα στο ποδόσφαιρο», προκαλώντας έναν μικρό χαμό στο διαδίκτυο, ενώ εν συνεχεία και μετά από καταιγισμό μηνυμάτων έσπευσε να διευκρινίσει ότι δεν πρόκειται για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο.
 
«Για να μην υπάρχουν παρερμηνείες δεν είναι ο Παπαδόπουλος. Πέρυσι ο Αντρέ έδειξε ότι ήθελε πραγματικά να έρθει. Στον ΠΑΟΚ έρχονται μόνο όσοι γουστάρουν τρελά», πρόσθεσε ο γιος του Ιβάν Σαββίδη, προκαλώντας νέο ντελίριο στους οπαδούς, οι οποίοι προσπαθούν να βρουν ποιος είναι ο παίκτης που ετοιμάζεται να ντυθεί στα ασπρόμαυρα.
 
Η αλήθεια είναι, πάντως, πως πολύ δύσκολα μπορεί κάποιος να ανακαλύψει τι εννοούσε ο Γιώργος Σαββίδης και ποιος είναι η «βόμβα» που θα σκάσει στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ σαν σύλλογος διαθέτει καλά «στεγανά» και έχει αποδείξει πως όταν θέλει μπορεί να χειριστεί μια μεταγραφική υπόθεση χωρίς να διαρρεύσει το παραμικρό στον Τύπο. 
 
Αυτή τη στιγμή, λοιπόν, στην «πιάτσα» δεν έχει κυκλοφορήσει κάτι σχετικά με κάποια προχωρημένη μεταγραφή του Δικεφάλου του Βορρά, πέραν των γνωστών υποθέσεων που παίζουν εδώ καιρό στην επικαιρότητα του ΠΑΟΚ, όπως είναι η περίπτωση του Πέδρο Κόντε από την Ελλάδα, ή του Εβγέν Χατσερίντι από το εξωτερικό.
 
Δεν αποκλείεται, ωστόσο, ο γιος του μεγαλομετόχου να… τρολάρει και η προαναγγελία του να αφορά εντέλει μια άλλη «μεταγραφή», σε διοικητικό επίπεδο, και όχι κάποιον πρωτοκλασάτο ποδοσφαιριστή. Στην Τούμπα, άλλωστε, ετοιμάζουν αρκετές αλλαγές σε αυτόν τον τομέα και, όπως σας έχουμε ενημερώσει σε παλαιότερα ρεπορτάζ, ψάχνουν στις γείτονες χώρες ικανά στελέχη για να επανδρώσουν τη διοίκηση.
 
Είναι πιθανό, επομένως, ο Γιώργος Σαββίδης να αναφέρεται σε μια σπουδαία κίνηση που θα αφορά την ενίσχυση της ΠΑΕ, καθώς ακόμα είναι σχετικά νωρίς για να… ανακοινωθούν μεταγραφές παικτών, χωρίς, πάντως, να αποκλείεται όντως ο ΠΑΟΚ να έχει συμφωνήσει με κάποιο μεγάλο όνομα. Ο Ιβάν Σαββίδης, άλλωστε, προανήγγειλε μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου σπουδαίες κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ. Ίδωμεν…  
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags