Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη: Η νέα λίστα Μαρτίνς με τους Βραζιλιάνους - Ρεπορτάζ με ονόματα - Και Πορτογάλος «τέρμα»
| 2018-05-16 22:25:00

Αποκάλυψη: Η νέα λίστα Μαρτίνς με τους Βραζιλιάνους - Ρεπορτάζ με ονόματα - Και Πορτογάλος «τέρμα»

του Παναγιώτη Νικολάου
Αποκάλυψη: Η νέα λίστα Μαρτίνς με τους Βραζιλιάνους - Ρεπορτάζ με ονόματα - Και Πορτογάλος «τέρμα»

Αυτούς κοιτάζει ο τεχνικός του Ολυμπιακού, όλα στο Sportdog.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε δυναμικά το χτίσιμο της επόμενης σεζόν με την «αρπαγή» του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου από την ΑΕΚ και πλέον επικεντρώνεται στις υπόλοιπες θέσεις, όπου χρειάζεται ενίσχυση.

Είναι δεδομένη η επιθυμία του Πέδρο Μαρτίνς να αποκτήσει έναν ενδεκαδάτο κεντρικό αμυντικό και εκτός των περιπτώσεων που έχουν γραφτεί ήδη, υπάρχουν κι άλλοι παίκτες που γνωρίζει ο Πορτογάλος και έχει προτείνει στον Ολυμπιακό.

Σας έχουμε ξαναγράψει για τον Πεδράο, ο οποίος αποτελεί αδυναμία του Μαρτίνς, όμως ταυτόχρονα είναι πολύ ακριβή και άρα δύσκολη περίπτωση. Το ίδιο ισχύει και για τον πρώην άσο του Παναθηναϊκού, Ροντρίγκο Μολέντο, ο οποίος αρέσει στους Ερυθρολεύκους, αλλά τα δεδομένα τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή δεν καθόλου ευνοϊκά για να αποκτηθεί.

Αντιθέτως, υπάρχουν δύο πολύ πιο προσιτές περιπτώσεις στόπερ, που εξετάζει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportdog.gr.

O λόγος για δύο Βραζιλιάνος αμυντικούς, τον Λούκας Πισινιόλο και τον Ραφαέλ Μπράνκο. Ο πρώτος αγωνίζεται στην Πορτιμονένσε και μένει ελεύθερος φέτος, ενώ ο δεύτερος έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο με τη Μποαβίστα, κάτι που λειτουργεί σαφέστατα υπέρ του Ολυμπιακού. Αμφότεροι αποτελούν σαφώς πιο προσιτές περιπτώσεις για την άμυνα σε σχέση με Πεδράο και Μολέντο, ωστόσο ο Μαρτίνς προβληματίζεται γιατί είναι και οι δύο δεξιοπόδαροι, ενώ ο Πορτογάλος τεχνικός θα προτιμούσε έναν αριστεροπόδαρο στόπερ.
 

Ο «κλεισμένος» επιθετικός και ο αγαπημένος γκολκίπερ του Μαρτίνς

Σε άλλα μέτωπα, στο Λιμάνι αναζητούν επίσης έναν επιθετικό, αλλά και έναν τερματοφύλακα.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, οι Ερυθρόλευκοι έχουν ουσιαστικά «κλείσει» τον Κλέμπερ, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Εστορίλ. Ωστόσο, περιμένουν να δουν τι θα γίνει με τον Τζούρτζεβιτς και αν θα βρεθεί κάποια καλύτερη περίπτωση, αφού ο Βραζιλιάνος φορ προορίζεται για αναπληρωματικός.

Στο πλαίσιο της αναζήτησης σέντερ φορ, η πορτογαλική «A Bola» υποστηρίζει ότι ο Ολυμπιακός έχει στο στόχαστρό του ακόμα έναν Βραζιλιάνο, τον Φαμπρίτσιο. Η εν λόγω πληροφορία ισχύει, μόνο που η Μπράγκα, στην οποία ανήκει ο παίκτης, είναι πολύ ζόρικη στα παζάρια και η περίπτωση του 28χρονου είναι πολύ πιο δύσκολη από αυτή του Κλέμπερ.

Στο θέμα του τερματοφύλακα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μαρτίνς θεωρεί ως ιδανική επιλογή τον Κλαούντιο Ράμος της Τοντέλα. Πρόκειται για 26χρονο γκολκίπερ, που έκανε σπουδαία σεζόν και θεωρείται από πολλούς ως ο επόμενος βασικός τερματοφύλακας της εθνικής Πορτογαλίας.

Το δύσκολο κομμάτι με την υπόθεση του Ράμος είναι πως έχει ήδη αρχίσει να φτιάχνει καλό όνομα και θα ήθελε ιδανικά να πάει σε μια ομάδα, που μπορεί να του εγγυηθεί θέση βασικού. Παράλληλα, έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο με την ομάδα του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags