Facebook Pixel Sportdog.gr | Τεράστια ανατροπή με Αλμπάνη και ΑΕΚ; - Τι ανακοίνωσε η ομάδα του νεαρού άσου!
| 2018-05-16 23:16:00

Τεράστια ανατροπή με Αλμπάνη και ΑΕΚ; - Τι ανακοίνωσε η ομάδα του νεαρού άσου!

Sportdog Team
Τεράστια ανατροπή με Αλμπάνη και ΑΕΚ; - Τι ανακοίνωσε η ομάδα του νεαρού άσου!

Αν και έχει ήδη κλείσει στην Ένωση, ο Απόλλωνας ξεκαθάρισε ότι δεν τον δίνει.

Αν και από την ΑΕΚ έχει επιβεβαιωθεί εδώ και πολύ καιρό, πως ο Χρήστος Αλμπάνης θα είναι η πρώτη μεταγραφή του καλοκαιριού, η ομάδα του φαίνεται πως έχει... αντίθετη άποψη!

Συγκεκριμένα στο τελευταίο Διοικητικό Συμβούλιο του Απόλλωνα που έγινε την Τετάρτη (16/5) ξεκαθαρίστηκε πως η επιθυμία του παίκτη θα γίνει σεβαστή, προκειμένου αυτός να συνεχίσει στην ομάδα που ο ίδιος αποφάσισε, ωστόσο από την πλευρά τους οι ιθύνοντες της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» αναμένουν μια νέα πιο βελτιωμένη πρόταση!

Πιο συγκεκριμένα αυτό το οποίο λένε οι «κυανόλευκοι» είναι: «Για τον Αλμπάνη, το ΔΣ του Απόλλωνα αποφάσισε να κάνει σεβαστή την επιθυμία του ποδοσφαιριστή να πάει στην ομάδα που αυτός έχει επιλέξει, όμως η παραχώρησή του θα εξαρτηθεί από τη νέα βελτιωμένη πρόταση από την ομάδα που ενδιαφέρεται να τον αποκτήσει.»

Σε κάθε περίπτωση, όμως, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το κλεισμένο deal της ΑΕΚ με τον Αλμπάνη δεν πρόκειται να χαλάσει, ενώ η Ένωση είναι αποφασισμένη να ικανοποιήσει την επιθυμία του Απόλλωνα, ώστε τις αμέσως επόμενες ημέρες να τελειώσει με κάθε επισημότητα η μεταγραφή!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags