Facebook Pixel Sportdog.gr | Έβγαλε είδηση ο Νικοπολίδης για τον γιο του: Φεύγει από Ολυμπιακό - Εκεί θα συνεχίσει την καριέρα του!
| 2018-05-17 11:04:00

Έβγαλε είδηση ο Νικοπολίδης για τον γιο του: Φεύγει από Ολυμπιακό - Εκεί θα συνεχίσει την καριέρα του!

Sportdog Team
Έβγαλε είδηση ο Νικοπολίδης για τον γιο του: Φεύγει από Ολυμπιακό - Εκεί θα συνεχίσει την καριέρα του!

Ευχαρίστησε δημόσια τους Πειραιώτες.

Ο 18χρονος Γιάννης Νικοπολίδης είχε παρουσία τεσσάρων χρόνων στις Ακαδημίες των «ερυθρολεύκων», αλλά θα συνεχίσει την καριέρα του στις ΗΠΑ και τους Georgetown Hoyas, για να συνεχίσει παράλληλα τις σπουδές του στην πόλη Cooper Field.

«Η ζωή κάνει κύκλους. Για τον Γιάννη ξεκινάει ένας καινούργιος. Μακριά από το σπίτι και τη "δική μου φανέλα". Πιστεύω στον Γιάννη και του έχω εμπιστοσύνη.

Για την κατανόηση και τη μέχρι τώρα συνεργασία θα ήθελα να ευχαριστήσω δημοσίως τους δασκάλους του, τους καθηγητές του, τους προπονητές του και τη διοίκηση του Ολυμπιακού» έγραψε χαρακτηριστικά για την νέα αυτή εμπειρία ο Αντώνης Νικοπολίδης στον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram...

 

 

Η ζωή κάνει κύκλους. Για τον Γιάννη ξεκινάει ένας καινούργιος. Μακριά από το σπίτι και τη “δική μου φανέλα”. Πιστεύω στον Γιάννη και του έχω εμπιστοσύνη. Για την κατανόηση και τη μέχρι τώρα συνεργασία θα ήθελα να ευχαριστήσω δημοσίως τους δακάλους του,τους καθηγητές του,τους προπονητές του, και τη διοίκηση του Ολυμπιακού. #hoyas#olympiakos#neageniaziridi#georgetown @aris_zafeiratos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikopolidis Antonis (@nikopolidis71) στις

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags