Facebook Pixel Sportdog.gr | Ποιος Λάζαρος; Φήμη-ΣΟΚ για ΑΕΚ: Έλληνας άσος «παίζει» με τον Τίγρη για να πάει στον Ολυμπιακό;
| 2018-05-17 14:33:00

Ποιος Λάζαρος; Φήμη-ΣΟΚ για ΑΕΚ: Έλληνας άσος «παίζει» με τον Τίγρη για να πάει στον Ολυμπιακό;

του Γιώργου Θεοδωράκη
Ποιος Λάζαρος; Φήμη-ΣΟΚ για ΑΕΚ: Έλληνας άσος «παίζει» με τον Τίγρη για να πάει στον Ολυμπιακό;

«Ψήνεται» νέος… πόλεμος; Ποιος βάζει φιτιλιές; Χαμός θα γίνει!

Η αποχώρηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου αλλάζει τον σχεδιασμό της ΑΕΚ όσον αφορά την ενίσχυση της γραμμής κρούσης.

Έτσι κι αλλιώς στην Ένωση έψαχναν (από τον Γενάρη) για αριστεροπόδαρο εξτρέμ και, πλέον, αναζητούν ένα ακόμα ακραίο επιθετικό στην αγορά, που θα έρθει να αναπληρώσει το κενό του Έλληνα άσου, καθώς η προσθήκη του Χρήστου Αλμπάνη λογίζεται ως εναλλακτική επιλογή.
 
Στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο έχουν ως πρώτο στόχο την περίπτωση του Γιάννη Φετφατζίδη,  ο οποίος αποτελεί διαχρονική «καψούρα» του Δημήτρη Μελισσανίδη, ωστόσο, όπως σας έχουμε ξαναγράψει, υπάρχει σημαντική διαφορά στο οικονομικό κομμάτι.
 
Παράλληλα, η ΑΕΚ «φοβάται» ότι δεν παίζει μόνης της για τον Έλληνα άσο, καθώς το όνομα του διεθνούς άσου παίζει, πλέον, δυνατά και στα «ερυθρόλευκα» ρεπορτάζ. Μάλιστα, όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο θέμα, ο παίκτης φέρεται να έχει ως προτεραιότητα την επιστροφή του στον Ολυμπιακό, κάτι που σημειώνει και στο σημερινό του πρωτοσέλιδο ο «Πρωταθλητής» (δείτε το ΕΔΩ).
 
Την ίδια στιγμή, κάποιες φήμες λένε ότι σε αυτή τη φάση ο «Φέτφα» κάνει το παιχνίδι του με την ΑΕΚ για να «τσιγκλήσει» τους Πειραιώτες, μιας και η μεγάλη του επιθυμία είναι να φορέσει ξανά την ερυθρόλευκη φανέλα. Κάτι που, βεβαίως, αν ευσταθεί, αναμένεται να προκαλέσει νέο «πόλεμο» ανάμεσα στις δύο ομάδες.
 
Βράνιες και Άντερλεχτ
 
Στο μεταξύ, όσον αφορά τα νέα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι η Άντερλεχτ έχει αποσύρει το ενδιαφέρον της για τον Όγκνιεν Βράνιες, δε φαίνεται πως κάτι τέτοιο ισχύει. Ενδεχομένως, μάλιστα, να πρόκειται για κάποια κίνηση τακτικής των Βέλγων, καθώς είναι δεδομένο πως ψάχνουν στην αγορά για δύο κεντρικούς αμυντικούς, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πιθανό να ψάξουν στην Ελλάδα όχι μόνο για στόπερ, αλλά και για τερματοφύλακα. 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags