Facebook Pixel Sportdog.gr | Κορυφαία εθνική ομάδα όλων των εποχών η Βραζιλία 1970
| 2018-05-17 17:27:00

Κορυφαία εθνική ομάδα όλων των εποχών η Βραζιλία 1970

Κορυφαία εθνική ομάδα όλων των εποχών η Βραζιλία 1970

Χιλιάδες κόσμου έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό του ΟΠΑΠ. Οι θρυλικές εθνικές όλων των εποχών επέστρεψαν στα Virtual Sports με αυξημένες αποδόσεις

 

Με περισσότερες από 11.000 ψήφους συμμετείχε ο κόσμος στο διαγωνισμό του ΟΠΑΠ για την ανάδειξη της κορυφαίας εθνικής ομάδας όλων των εποχών. Μεγάλη νικήτρια του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ Virtual Sports Cup αναδείχτηκε η θρυλική Βραζιλία 1970 των Πελέ, Ζαιρζίνιο, Τοστάο, Ριβελίνο, η οποία επικράτησε στον τελικό της Αργεντινής 1986. Η μάχη του τελικού ήταν αμφίρροπη, αντάξια της ιστορίας των δύο ομάδων, όμως, η Βραζιλία 1970 κατάφερε να επικρατήσει με ποσοστό 58% των ψήφων του κόσμου.

Στο πλαίσιο του διαγωνισμού, ο ΟΠΑΠ είχε προσκαλέσει τον κόσμο να επιλέξει, αρχικά, πέντε εθνικές ομάδες που θα περιλαμβάνονταν στις 16 ομάδες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ Virtual Sports Cup. Σε όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού η ψήφος του κόσμου αναδείκνυε το νικητή των ζευγαριών που σχηματίζονταν. Επίσης, οι επισκέπτες του https://www.virtualsports.gr/ είχαν την ευκαιρία να κάνουν ένα «ταξίδι» στις κορυφαίες στιγμές του παγκοσμίου ποδοσφαίρου παρακολουθώντας ειδικά βίντεο για τις ομάδες και απαντώντας σε quiz με δέκα ερωτήσεις από την ιστορία των μεγάλων διοργανώσεων.

Ύστερα από κλήρωση ανάμεσα στους συμμετέχοντες του διαγωνισμού ένας μεγάλος τυχερός κέρδισε ένα σετ για την απόλυτη ποδοσφαιρική εμπειρία στο σπίτι. Το σετ περιλαμβάνει τηλεόραση 4K 65’’, Sound bar, Sony Playstation 4, μίνι ψυγείο, ψησταριά BBQ υγραερίου, επιτραπέζιο ποδοσφαιράκι και μηχανή ποπ κορν.

Mε αφορμή το διαγωνισμό οι θρυλικές εθνικές ομάδες όλων των εποχών επέστρεψαν στα Virtual Sports. Στα πρακτορεία ΟΠΑΠ προσφέρονται αγώνες των ομάδων στα Virtual Sports με αυξημένες αποδόσεις.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags