Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερά «καρφιά» Λουτσέσκου: «Δεν άρεσε σε κάποιους ότι ο ΠΑΟΚ…»
| 2018-05-17 21:27:00

Τρομερά «καρφιά» Λουτσέσκου: «Δεν άρεσε σε κάποιους ότι ο ΠΑΟΚ…»

Sportdog Team
Τρομερά «καρφιά» Λουτσέσκου: «Δεν άρεσε σε κάποιους ότι ο ΠΑΟΚ…»

Ξέσπασε ο Ρουμάνος τεχνικός.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου κατάκτησε το Κύπελλο Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ και ο πατέρας του, Μιρτσέα, που έχει κάνει μεγάλη καριέρα στους πάγκους ευρωπαϊκών ομάδων, υποστήριξε ότι η ομάδα του γιου του έδωσε απαντήσεις και απέδειξε πως άξιζε και το πρωτάθλημα.

Παράλληλα, ο Ρουμάνος τεχνικός αναφέρθηκε στον Δικέφαλο, τονίζοντας με νόημα πως δεν αρέσει σε κάποιους το γεγονός ότι δεν εδρεύει στην πρωτεύουσα.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Μιρτσέα Λουτσέσκου σε Μέσο της πατρίδας του:

Η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος και ο τρόπος με τον οποίο ήρθε απέναντι στην ΑΕΚ στην έδρα της, ήταν ένας τρόπος για να δείξει ο ΠΑΟΚ ότι άξιζε και το πρωτάθλημα. Από αυτή την άποψη η κατάκτηση του Κυπέλλου σημαίνει πολλά περισσότερα από ένα απλό πρωτάθλημα...

Ελπίζω ότι αυτό το τρόπαιο θα φέρει περισσότερες επιτυχίες, γιατί ο ΠΑΟΚ έχει πραγματικά πολύ καλή ομάδα. Βέβαια οι άλλες ομάδες έχουν καταλάβει πόσο δυνατός είναι ο ΠΑΟΚ και θα προσπαθήσουν να ενισχυθούν.

Το να παίζεις δέκα αγώνες χωρίς τους οπαδούς σου, είναι απίστευτο, μια εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση. Είναι δύσκολο να βγεις τρίτος σε μια τέτοια κατάσταση πόσω δε μάλλον να είσαι πρώτος, αλλά το ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι ομάδα της πρωτεύουσας δεν άρεσε σε κάποιους. Παρόμοιες καταστάσεις έζησα στην Σαχτάρ και την Μπρέσια.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags