Facebook Pixel Sportdog.gr | Κεραυνοί Παναθηναϊκής Συμμαχίας κατά Αλαφούζου και Νταμπίζα – Ατάκες κόλαση: «Να φοβάστε...»!
| 2018-05-17 21:53:00

Κεραυνοί Παναθηναϊκής Συμμαχίας κατά Αλαφούζου και Νταμπίζα – Ατάκες κόλαση: «Να φοβάστε...»!

Sportdog Team
Κεραυνοί Παναθηναϊκής Συμμαχίας κατά Αλαφούζου και Νταμπίζα – Ατάκες κόλαση: «Να φοβάστε...»!

Επιθετική ανακοίνωση για τις τελευταίες εξελίξεις στο Τριφύλλι.

Σκληρή ανακοίνωση της Παναθηναϊκής Συμμαχίας εναντίον του Γιάννη Αλαφούζου με αφορμή τις εξελίξεις γύρω από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και κάλεσμα σε όποιον μπορεί, να βοηθήσει τον σύλλογο πριν η κατάσταση γίνει μη αναστρέψιμη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας»: 

«Με μεγάλη ανησυχία, είμαστε στην πολύ δυσάρεστη θέση να τοποθετηθούμε ξανά για τα τεκταινόμενα στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Παρά τις προσδοκίες που καλλιεργούνται προς καταστολή των ενδεχόμενων αντιδράσεων, τίποτα δεν έχει αλλάξει προς το καλύτερο. Ίσα – ίσα είμαστε θεατές σε ένα έργο διάλυσης της ομάδας, σε ένα έργο παραλογισμού σε όλα τα επίπεδα, ύπουλο και σκοτεινό, του οποίου οι σκηνοθέτες και εκτελεστές μοναδικό σκοπό έχουν να υποθηκεύσουν το μέλλον του Συλλόγου.

Βλέπουμε τον δήθεν υπό αποχώρηση αλλά πάντα παρόντα, όταν πρόκειται να κάνει κακό στην ομάδα μεγαλομέτοχο, Γιάννη Αλαφούζο να έχει «φροντίσει» να ξεκινήσει η ομάδα τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για την επόμενη σεζόν με τα ασήκωτα βάρη της ΣΚΟΠΙΜΗΣ, μεθοδευμένης από τον ίδιο αφαίρεσης έξι βαθμών, της ΣΚΟΠΙΜΗΣ, μεθοδευμένης από τον ίδιο απαγόρευσης μεταγραφών, της ΣΚΟΠΙΜΗΣ, μεθοδευμένης από τον ίδιο αποχώρησης όσων αξιόλογων παικτών έχουν απομείνει, της ΣΚΟΠΙΜΗΣ, μεθοδευμένης από τον ίδιο εκδίωξης του Μαρίνου Ουζουνίδη και της παραπέρα μείωσης του μπάτζετ σε επίπεδα ομάδας Φούτμπολ Λιγκ.

Βλέπουμε δηλαδή το εντελώς παράλογο σκηνικό ο Γιάννης Αλαφούζος να καθορίζει το άμεσο μέλλον της ομάδας, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις ώστε να αποτελειώσει την καταστροφή της στο επόμενο χρονικό διάστημα, να απολύει και να προσλαμβάνει προπονητές, τεχνικό διευθυντή και ποδοσφαιριστές, ενώ υποτίθεται ότι επιθυμεί να αποχωρήσει και να παραδώσει σε άλλους τη διοίκηση της ομάδας και απορούμε πώς αυτοί οι άλλοι τον αφήνουν να αλωνίζει χωρίς να αντιδρούν.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει νιώσει στο πετσί του την αδικία επί δεκαετίες, έχει βιώσει την προδοσία εκ των έσω, έχει νιώσει να του στερούν το τριφύλλι της καρδιάς του. Έπαθε όσο κανένας άλλος κόσμος και έμαθε και απαιτεί να σταματήσει η λαίλαπα της προσχεδιασμένης καταστροφής.

Γιάννη Αλαφούζο, σταμάτα εδώ και τώρα, ΧΘΕΣ, την παραμικρή ενασχόληση με τον Παναθηναϊκό. Απαιτούμε να παραδώσεις άμεσα τις μετοχές σου, τόσο τις προσωπικές σου όσο και της Sortivo και να ξεκουμπιστείς – άλλωστε είναι τόσο εύκολο να τις παραδώσεις όσο εύκολα τις παρέλαβες. Απαιτούμε να πληρώσεις όλα τα χρέη που δημιούργησες… 

Η συνέχιση της οποιασδήποτε εμπλοκής σου στην ομάδα και πολύ περισσότερο ο σχεδιασμός από σένα (!!!) της επόμενης μέρας, είναι εξοργιστικά και προσβλητικά για την ιστορία μας.

Απαιτούμε από το κατευθυνόμενο μιντιακό σου σύστημα να σταματήσει τη σχεδιασμένη προπαγάνδα που έχει σκοπό να συνηθίσουμε ότι θα είσαι εδώ και την επόμενη μέρα με δήθεν «Plan B» και άλλα σχέδια καταστροφής και διάλυσης.

Απαιτούμε από οποιονδήποτε ενδιαφέρεται πραγματικά για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός να απαιτήσει και να πάρει ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ τις μετοχές της και να σχεδιάσει εκείνος την επόμενη μέρα – και ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα είναι εδώ και θα στηρίξει αν διαπιστώσει ότι ο οποιοσδήποτε διάδοχος θα ενδιαφερθεί στ’ αλήθεια να επαναφέρει την αξιοπρέπεια στην ομάδα.

Απαιτούμε την άμεση παραίτηση όλων όσων υπήρξαν εμπλεκόμενοι στη διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο χρονικό διάστημα του καταστροφικού περάσματος του Γιάννη Αλαφούζου. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΛΙΓΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ;

Κύριε Κωνσταντίνου, υπήρξατε ποδοσφαιριστής της ομάδας του Γουέμπλεϊ και στα χρόνια εκείνα βάλατε το λιθαράκι σας για να γεννηθούν νέοι Παναθηναϊκοί. Έχετε, όμως, αναρωτηθεί πόσες γενιές χάθηκαν και χάνονται με τις ενέργειές και τις παραλείψεις σας όλον αυτό τον καιρό; Δυστυχώς για εσάς καταφέρατε το σύνολο του κόσμου του Παναθηναϊκού να σας θεωρεί ανεπιθύμητο. Ζητάμε την άμεση απομάκρυνσή σας!

Νίκο Νταμπίζα, η προηγούμενη θητεία σου κατά γενική ομολογία κρίθηκε επιτυχημένη. Δεν μπορούμε, όμως να μην εκφράσουμε τον προβληματισμό μας για το πώς είναι δυνατόν, ενώ γνωρίζεις τι συνέβη στη συνέχεια να επανέρχεσαι και να εμπιστεύεσαι έναν μεγαλομέτοχο που δημιούργησε μια κατάσταση, αποτέλεσμα της οποίας ήταν να γίνουν όλα στάχτη… Μια κατάσταση που κόσμος την έχει ξεγράψει οριστικά και αμετάκλητα. ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΑΝ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ – ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΝΕΛΑΒΕΣ. 

Το ίδιο ισχύει και για οποιονδήποτε άλλον έρθει σε κρίσιμες θέσεις, όπως π.χ. του προπονητή: με τον Γιάννη Αλαφούζο να παραμένει στο κουμάντο της ομάδας, ο οποιοσδήποτε συνεργαστεί μαζί του από δω και μπρος θα είναι ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΤΟΥ και θα ευθύνεται εξίσου με εκείνον για όσα επακολουθήσουν. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΑΣΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΠΛΕΟΝ.

Είμαστε ελάχιστα πριν από τη στιγμή όπου η κατάσταση θα γίνει μη αναστρέψιμη. Όποιος θέλει πραγματικά να βοηθήσει, τώρα είναι η ώρα…. Η θηλιά στον λαιμό του συλλόγου είναι πιο σφιχτή από ποτέ…

Όσο για τη φαινομενική έλλειψη αντιδράσεων από τον κόσμο, η οποία μπορεί να προσθέτει θράσος στον Γιάννη Αλαφούζο, τους υποκινητές του και τους συνεργάτες του για να ολοκληρώσουν την προσχεδιασμένη καταστροφή, ένα έχουμε να πούμε: ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!

Υ.Γ. 1979 ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!». 




 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags