Facebook Pixel Sportdog.gr | Γκούμας: «Θα ξεχωρίσουν Μέσι-Νεϊμάρ - Φαβορί η Βραζιλία - Παίζουν δύο, κερδίζει η Γερμανία»!
| 2018-06-13 23:20:00

Γκούμας: «Θα ξεχωρίσουν Μέσι-Νεϊμάρ - Φαβορί η Βραζιλία - Παίζουν δύο, κερδίζει η Γερμανία»!

του Γιώργου Κτενά
Γκούμας: «Θα ξεχωρίσουν Μέσι-Νεϊμάρ - Φαβορί η Βραζιλία - Παίζουν δύο, κερδίζει η Γερμανία»!

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός αποκλειστικά στο sportdog.gr!

Τον Μέσι και τον Νεϊμάρ περιμένει να ξεχωρίσουν στο Μουντιάλ της Ρωσίας ο Γιάννης Γκούμας, όπως αποκάλυψε σε δηλώσεις του στο sportdog.gr ο παλαίμαχος άσος.

Αναφέρθηκε, ακόμα, στον Πλατινί, τον Σίφο και τον Μαραντόνα, αλλά και στην ομάδα που θεωρεί φαβορί για να κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Παράλληλα, μίλησε για τη Γερμανία αλλά και για την Ισπανία που δεν περιμένει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

«Θυμάμαι πολύ έντονα τον Πλατινί να μου κάνει εντώπωση με τις εμφανίσεις του στα Μουντιάλ. Αλλά και τον Σίφο, από το Βέλγιο, θυμάμαι καλά, από την εποχή που ήμουν μικρό παιδί. Το γκολ του Μαραντόνα, το 1986 εναντίον της Αγγλίας, όταν είχε περάσει το μισό γήπεδο, το θυμάμαι πολύ καλά. Ήταν το σήμα κατατεθέν που είχαμε τότε και φυσικά είναι σήμα κατατεθέν μέχρι και σήμερα», ήταν το αρχικό σχόλιο του Γιάννη Γκούμα στο sportdog.gr.

Υπάρχει κάποια ομάδα ή παίκτης που θα έπρεπε όλα αυτά τα χρόνια να έχει κατακτήσει ένα Παγκόσμιο Κύπελλο αλλά αδικήθηκε επειδή δεν το έκανε;

«O Mέσι είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες που με βάση την αξία τους, γιατί είναι παγκόσμια κλάση, θα έπρεπε να είχε κατακτήσει ένα Παγκόσμιο Κύπελλο. Αξίζει να πάρει με την Αργεντινή το Μουντιάλ και μένει να δούμε την παρουσία του στα γήπεδα της Ρωσίας».

Ποια είναι η ομάδα που είναι το φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ;

«Θεωρώ ότι η Βραζιλία μπορεί να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου. Έχει αρκετούς καλούς παίκτες σε όλες τις γραμμές, αρκεί να υπάρξει χημεία μεταξύ τους και να βάλουν το εμείς πάνω από το εγώ. Και το Βέλγιο περιμένω να κάνει μια καλή πορεία, δεν περιμένω να φτάσει στον τελικό αλλά στα προημιτελικά είμαι σίγουρος ότι θα βρίσκεται. Έχει καλούς παίκτες και καλές ομάδες και οι περισσότεροι είναι βασικοί σε μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες. Η Γερμανία είναι μια κλασική ευρωπαϊκή δύναμη, για την οποία ισχύει διαχρονικά αυτό που λένε: Παίζουν δύο ομάδες και κερδίζει πάντα η Γερμανία. Και η Ισπανία είναι καλή και δυαντή ομάδα, αλλά δεν περιμένω να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο».

Υπάρχει ποδοσφαιριστής που περιμένετε να ξεχωρίσει με την απόδοσή του;

«Πιστεύω ότι θα το κάνουν οι γνωστοί, εκείνοι που περιμένουμε. Δηλαδή ο Μέσι, ο Νεϊμάρ, οι κλασσικοί. Δε νομίζω ότι θα προκύψει νέο αίμα, που θα ταράξει τα νερά. Αυτό που εύχομαι είναι να παιχτεί καλό ποδόσφαιο και να μην δούμε παιχνίδια τακτικής που πηγαίνουν στο ένα γκολ. Να υπάρχει θέαμα και φάσεις. Ο κόσμος διψάει για καλό ποδόσφαιρο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags