Facebook Pixel «Ρουκέτα» στον Λουτσέσκου μετά την «ελεεινή δήλωση» - Τον «αποθεώνει» ο Σαββίδης
| 2018-05-18 11:15:00

«Ρουκέτα» σε Λουτσέσκου μετά την «ελεεινή δήλωση» - Τον «αποθεώνει» ο Ιβάν, σκάει το πρώτο «μπαμ»

του Λάζαρου Γεωργίδη
«Ρουκέτα» σε Λουτσέσκου μετά την «ελεεινή δήλωση» - Τον «αποθεώνει» ο Ιβάν, σκάει το πρώτο «μπαμ»

Ποιος «στριμώχνει» τον Ρουμάνο; Γιατί φούντωσαν φήμες στην Τούμπα;

Σάλο έχει προκαλέσει η τελευταία δήλωση του Ραζβάν Λουτσέσκου στην πατρίδα του σχετικά με το ελληνικό πρωτάθλημα και τη... φασιστική Γερμανία.
 
Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δήλωσε σε Μέσο της Ρουμανίας πως «μόνο στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, στη φασιστική Γερμανία, έγινε ό,τι συνέβη στο ελληνικό πρωτάθλημα», κάτι που έχει φέρει πολλές αντιδράσεις τόσο στα social media, όσο και στον Τύπο, όπου ακόμα και πρωτοσέλιδα εφημερίδων «κατακεραυνώνουν» τον κόουτς του Δικεφάλου (δείτε ενδεικτικά ΕΔΩ το πρωτοσέλιδο της «Live Sport» που κάνει λόγο για «ελεεινή δήλωση»).
 
Όντως η συγκεκριμένη δήλωση του 49χρονου τεχνικού ήταν -τουλάχιστον- άστοχη και πέρα από την πραγματικότητα, κάτι που λέγεται ότι μπορεί να φέρει ακόμα και την αντίδραση του εισαγγελέα.
 
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, άλλωστε, έχει προκαλέσει πολλές φορές με τις δημόσιες τοποθετήσεις του, αναφερόμενους συνήθως κατά της ΑΕΚ και των δικαστών (κάνοντας λόγο για «κλέφτες»), ωστόσο τώρα φαίνεται πως… ξεπέρασε τα όρια και η συγκεκριμένη δήλωση, είναι πολύ πιθανό να προκαλέσει την κλήση του σε απολογία προς… γνώση και συμμόρφωση.
 
Το απόλυτο κουμάντο
 
Την ίδια στιγμή, πάντως, ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει αποκτήσει  απόλυτο κουμάντο στον ΠΑΟΚ όσον αφορά τις μεταγραφές. Ο Ρουμάνος τεχνικός βγήκε ενισχυμένος μετά τη φετινή σεζόν και ισχύει ότι ο Ιβάν Σαββίδης του έχει δώσει το ελεύθερο να κάνει τις εισηγήσεις του για τη δημιουργία του νέου ΠΑΟΚ. Όχι πως θα αναλάβει… εν λευκώ τον σχεδιασμό, ωστόσο θα έχει αυξημένες αρμοδιότητες και πολύ μεγαλύτερο ρόλο και λόγο στις κινήσεις που θα γίνουν σε σχέση με πέρυσι, ενώ αναμένεται να εγκρίνει και τις εντός συνόρων μεταγραφές που έχει «έτοιμες» η «ασπρόμαυρη» διοίκηση (βλέπε Πέδρο Κόντε).
 
«Σκάει» η πρώτη μεταγραφή
 
Στο μεταξύ, υπάρχει έντονη φημολογία στη Θεσσαλονίκη πως τις επόμενες ώρες ετοιμάζεται η πρώτη σημαντική μεταγραφική κίνηση για τη νέα σεζόν. Δεν έχει διαρρεύσει ακόμα κάτι, ωστόσο λέγεται πως είναι στα σκαριά σοβαρή κίνηση για την ενίσχυση της ομάδας, κάτι που δεν αποκλείεται να σχετίζεται με το πρόσφατοpost του Γιώργου Σαββίδη στο Instagram, όταν αποκάλυψε ότι «σκάει η μεταγραφάρα στον ΠΑΟΚ» . Ίδωμεν…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags