Facebook Pixel Sportdog.gr | Εξελίξεις: Αυτός είναι ο αντι-Προτό - Ποιος φορ έρχεται... αύριο - Πότε έπεσαν «μαχαιριές» στο Ρέντη
| 2018-05-19 14:40:00

Εξελίξεις: Αυτός είναι ο αντι-Προτό - Ποιος φορ έρχεται... αύριο - Πότε έπεσαν «μαχαιριές» στο Ρέντη

του Παναγιώτη Νικολάου
Εξελίξεις: Αυτός είναι ο αντι-Προτό - Ποιος φορ έρχεται... αύριο - Πότε έπεσαν «μαχαιριές» στο Ρέντη

Οριστική απόφαση για γκολκίπερ, έτοιμη λύση για την επίθεση.

Ο Σίλβιο Προτό θωρείται «φευγάτος» από τον Ολυμπιακό και στο Λιμάνι ψάχνουν για έναν ακόμα τερματοφύλακα που θα πλαισιώσει τον Ανδρέα Γιαννιώτη.

Πάντως, δεν ισχύει ότι εξετάζεται σοβαρά η περίπτωση του Γιώργου Αθανασιάδη του Αστέρα Τρίπολης. Στο Λιμάνι ψάχνουν για γκολκίπερ με εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά, αφού δε θέλουν να έχουν δύο τερματοφύλακες στο ίδιο στυλ (Έλληνες, νεαροί, ταλαντούχοι), καθώς μην ξεχνάμε πως τρίτος αναμένεται να είναι ο Λευτέρης Χουτεσιώτης, ο οποίος ανήκει επίσης στην ίδια κατηγορία και ανανέωσε χθες το συμβόλαιό του.

Αν, επομένως, αποχωρήσει ο Σίλβιο Προτό, οι Ερυθρόλευκοι θα τον αντικαταστήσουν με ένα εξίσου έμπειρο τερματοφύλακα με πολλές παραστάσεις πιθανότατα από το εξωτερικό.

Τι γίνεται με τους φορ

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα μεταγραφικά σενάρια και την ενίσχυση στη γραμμής κρούσης, τα ονόματα δίνουν και παίρνουν, ωστόσο τα δεδομένα είναι συγκεκριμένα για τους Πειραιώτες.

Η περίπτωση του Κλέμπερ, όπως σας έχουμε ξαναπεί, είναι «κλεισμένη» και απομένει το τελικό «ΟΚ» για να ντυθεί ο παίκτης στα ερυθρόλευκα. Ο Ντέιβερσον που συντηρείται στο προσκήνιο θεωρείται, όπως σας έχομε ξαναγράψει, πολύ ακριβός, ενώ και ο Φαμπρίσιο δείχνει να έχει χάσει έδαφος λόγω... Κλέμπερ, που είναι πιο προσιτή επιλογή (δεν μπορεί να αποκτηθούν και οι δύο).

Όσον αφορά τον Τεέμου Πούκι, που έχει ακουστεί και για ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, στο Λιμάνι κρίνουν ότι είναι καλή λύση, αλλά με μεγάλο συμβόλαιο, οπότε σίγουρα δεν αποτελεί προτεραιότητα.

Το «μαχαίρι» σε Ταχτσίδη

Στο μεταξύ, σχετικά με τελευταία δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι στον Ολυμπιακό πρότειναν σημαντική μείωση αποδοχών στον Παναγιώτη Ταχτσίδη, αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό δε συνέβη τώρα. Αντίθετα, στον Έλληνα άσο έγινε γνωστή η απόφαση της διοίκησης για «μαχαίρι», πριν από το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν στα Γιάννινα, ενώ το ίδιο έγινε και με τον Κώστα Φορτούνη.

Μία εξέλιξη, βεβαίως, μπορεί να φέρει εξελίξεις με τους συγκεκριμένους παίκτες στο λιμάνι, αν και ο Πέδρο Μαρτίνης έχει θετική άποψη και για τους δύο, παρότι για τον άξονα έχει ζητήσει ενίσχυση με παίκτες που να έχουν μεγαλύτερη ταχύτητα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags