Facebook Pixel Sportdog.gr | ΕΚΠΛΗΞΗ μεγατόνων: Η Άιντραχτ πήρε το κύπελλο από την Μπάγερν! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-05-19 23:03:00

ΕΚΠΛΗΞΗ μεγατόνων: Η Άιντραχτ πήρε το κύπελλο από την Μπάγερν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
ΕΚΠΛΗΞΗ μεγατόνων: Η Άιντραχτ πήρε το κύπελλο από την Μπάγερν! (ΒΙΝΤΕΟ)

"Ξέρανε" τους Βαυαρούς, τους νίκησε με 3-1 στον τελικό!

Αυτό κι αν ήταν βόμβα! Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης άντεξε στην αφόρητη πίεση και στα δοκάρια της Μπάγερν Μονάχου, την κέρδισε με 3-1 στον τελικό του Βερολίνου και κατέκτησε το Κύπελλο στην Γερμανία μετά από 30 χρόνια!

Μόλις στο 8' της αναμέτρησης η Μπάγερν είχε δοκάρι με τον Λεβαντόφσκι και τρία λεπτά αργότερα η Άιντραχτ σόκαρε τους Βαυαρούς, ανοίγοντας το σκορ με τον Ρέμπιτς.

Όπως ήταν λογικό, η ομάδα του Χάινκες πήρε τον έλεγχο, πίεσε και στο 53' ισοφάρισε με τον Πολωνό στράικερ, δείχνοντας πως θα γυρίσει το ματς.

Παρόλα αυτά, η ομάδα του Νίκο Κόβατς (θα αναλάβει την Μπάγερν από τη νέα σεζόν) άντεξε και στο 82' με δεύτερο απίστευτο γκολ του Ρέμπιτς πήρε ξανά το προβάδισμα, ενώ δύο λεπτά νωρίτερα ο Χούμελς είχε στείλει εκ νέου την μπάλα στο δοκάρι.

Η Μπάγερν βγήκε όλη μπροστά για να στείλει το ματς στην παράταση και σε μια αντεπίθεση στο 96' ο Γκατσίνοβιτς βγήκε μόνος του χωρίς τέρμα, καθώς ο Ουλράιχ είχε ανέβει στην επίθεση και έγραψε το τελικό 3-1 για την Άιντραχτ.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Ούλραϊχ, Κίμιχ, Ζούλε, Χούμελς, Αλάμπα, Χάβι Μαρτίνεθ, Τιάγκο Αλκάνταρα (64' Τολισό), Χάμες Ροντρίγκες, Τόμας Μίλερ (70' Κομάν), Ριμπερί, Λεβαντόβσκι.

ΑΪΝΤΡΑΧΤ: Χραντέτσκι, Ντάνι ντα Κόστα, Αμπραάμ, Χασέμπε, Σαλσέδο, Βίλεμς, Τζόναθαν ντε Γκουζμάν (74' Ρους), Βολφ (60' Γκατσίνοβιτς), Μασκαρέλ, ΚΠ Μπόατενγκ, Ρέμπιτς (89' Αλέ).

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags