Facebook Pixel Sportdog.gr | Ετοιμάζουν κίνηση-ματ στην Τρίπολη - Φέρνουν Έλληνα άσο από το εξωτερικό και αλλάζουν επίπεδο!
| 2018-05-20 17:10:00

Ετοιμάζουν κίνηση-ματ στην Τρίπολη - Φέρνουν Έλληνα άσο από το εξωτερικό και αλλάζουν επίπεδο!

Sportdog Team
Ετοιμάζουν κίνηση-ματ στην Τρίπολη - Φέρνουν Έλληνα άσο από το εξωτερικό και αλλάζουν επίπεδο!

Δεν είναι εύκολο να γίνει, αλλά οι Αρκάδες θα το παλέψουν.

Ο Αστέρας Τρίπολης ετοιμάζεται για το ευρωπαϊκό του ταξίδι, καθώς με τον Σάββα Παντελίδη στο τιμόνι κατάφερε την τελευταία αγωνιστική να πάρει την πέμπτη θέση στο πρωτάθλημα και όπως είναι λογικό, ήδη έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός του ρόστερ.

Οι Αρκάδες δεν θέλουν να σπαταλήσουν πολύ χρόνο και ήδη έχουν βγει στην αγορά, ψάχνοντας παίκτες για τις θέσεις που χρειάζονται ενίσχυση, όπως αυτή του αριστερού μπακ. Πρώτος λοιπόν στην σχετική λίστα τους, είναι ο νεαρός Αλέξανδρος Κατράνης που ανήκει στην Σεντ Ετιέν.

Η γαλλική ομάδα τον αγόρασε μόλις πέρυσι από τον Ατρόμητο έναντι 800.000 ευρώ, ωστόσο φέτος δεν αγωνίστηκε ούτε λεπτό στην ανδρική ομάδα και το μέλλον του μόνο σίγουρο δεν είναι, παρότι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022!

Ο Αστέρας έχει ήδη χτυπήσει την πόρτα της Σεντ Ετιέν, ώστε να τον φέρει πίσω στην Ελλάδα με τη μορφή δανεισμού, ωστόσο ακόμα δεν έχει πάρει οριστική απάντηση. Οι Γάλλοι έχουν αποφασίσει να δώσουν τον 23χρονο μπακ δανεικό, όμως δεν τρελαίνονται με την προοπτική της Σούπερ Λιγκ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του sportdog.gr, ο Κατράνης όντως θα φύγει ως δανεικός, ωστόσο οι «στεφανουά» επιμένουν και ψάχνουν ομάδα για να τον παραχωρήσουν στο εξωτερικό, όπου θεωρούν πως το επίπεδο είναι καλύτερο από το πρωτάθλημά μας και εκεί θα μπορεί ο παίκτης να βελτιωθεί.

Αν δεν τα καταφέρουν πάντως, τότε είναι πολύ πιθανό ο νεαρός μπακ να καταλήξει στην Τρίπολη. Αλλά τη δεδομένη στιγμή, δεν υπάρχει τίποτα πέραν της πρότασης και θέλησης του Αστέρα. Πάντως, ο Κατράνης σίγουρα θα βοηθήσει πάρα πολύ τους Αρκάδες, καθώς μπορεί στη Σεντ Ετιέν να μην έπαιξε λεπτό, ωστόσο στον Ατρόμητο είχε 23 συμμετοχές τη σεζόν 2016-2017 και κάπως έτσι εκτοξεύτηκε, σύμφωνα με το transfermarkt, η χρηματιστηριακή του αξία στις 750.000 ευρώ! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags