Facebook Pixel Τι συμβαίνει με Ρομέρο και ΑΕΚ - Ανοικτό του Φετφατζίδη
| 2018-05-20 19:30:00

«Φωτιά» ο νέος Λάζαρος - Σαΐτα που ήθελε και πέρυσι ο Χιμένεθ - Το… μυστήριο με Φετφατζίδη

του Γιώργου Θεοδωράκη
«Φωτιά» ο νέος Λάζαρος - Σαΐτα που ήθελε και πέρυσι ο Χιμένεθ - Το… μυστήριο με Φετφατζίδη

Παικταράς... έτοιμος για τα κιτρινόμαυρα. Θα γίνει το deal;

Η απόκτηση εξτρέμ αναμένεται να αποτελέσει προτεραιότητα για την ΑΕΚ στο μεταγραφικό «παζάρι» του καλοκαιριού, αφού η Ένωση καλείται να βρει τον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

Στο πλαίσιο αυτό η ΑΕΚ φέρεται να έχει στο στόχαστρο τον Χάιμε Ρομέρο, ο οποίος αποτελεί «αδυναμία» του Μανόλο Χιμένεθ και δεν είναι τυχαίο ότι το όνομα του Ισπανού εξτρέμ είχε «παίξει» και πέρυσι στα ρεπορτάζ της Ένωσης.

Μάλιστα, δημοσιεύματα φιλοξενούν δηλώσεις του ατζέντη του Ρομέρο, που αναφέρεται στο ενδιαφέρον της ΑΕΚ και τονίζει ότι ο πελάτης του δεν μένει ασυγκίνητος από την προοπτική του Δικεφάλου.

Πάντως, η υπόθεση του Ρομέρο δεν είναι σε καμία περίπτωση εύκολη για την ΑΕΚ, καθώς ο Ισπανός άσος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2020 με την Κόρδοβα, γεγονός που περιπλέκει τα πράγματα.

Τι ισχύει για Φετφατζίδη

Παρεμπιπτόντως, ακόμα ένα όνομα μεσοεπιθετικού που «παίζει» δυνατά για την ΑΕΚ είναι αυτό του Γιάννη Φετφατζίδη, ο οποίος φέρεται να είναι η μεγάλη «καψούρα» του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο Έλληνας διεθνής αναμένεται να συζητηθεί πολύ το καλοκαίρι, αφού θεωρείται δεδομένο ότι δεν θα συνεχίσει στην Αλ-Αχλί, ενώ ακούγεται ότι ενδιαφέρεται για αυτόν και ο Ολυμπιακός.

Για τον «Φέτφα» κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ημέρες δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι βρίσκεται στα «μαχαίρια» με την ομάδα εξαιτίας οφειλών προς το πρόσωπό του. Ωστόσο, ψάχνοντας το ζήτημα λίγο πιο διεξοδικά, διαπιστώσαμε ότι το θέμα δεν είναι καινούργιο και σε καμία περίπτωση δεν «έσκασε» σήμερα.

Αντιθέτως, τα περί διαμάχης του Φετφατζίδη με την Αλ Αχλί γράφονται στη Σαουδική Αραβία εδώ και πάνω από έναν μήνα, ενώ οι Άραβες αναφέρουν στα ρεπορτάζ τους ότι ο παίκτης έχει ενημερώσει από τις αρχές Μαΐου πως δεν προτίθεται να γυρίσει καν στη Σαουδική Αραβία, κάτι που δείχνει ότι ουσιαστικά έχει «τελειώσει» εδώ και καιρό από την Αλ Αχλί.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags