Facebook Pixel Sportdog.gr | Ονειρικό φινάλε για Τόρες στην Ατλέτικο – Δύο γκολ και συγκλονιστική αποθέωση! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2018-05-20 21:28:00

Ονειρικό φινάλε για Τόρες στην Ατλέτικο – Δύο γκολ και συγκλονιστική αποθέωση! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ονειρικό φινάλε για Τόρες στην Ατλέτικο – Δύο γκολ και συγκλονιστική αποθέωση! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ράγισαν και τα… τσιμέντα για τον «Ελ Νίνιο» στο 2-2 επί της Εϊμπάρ!

Ο Φερνάντο Τόρες είπε το οριστικό του «αντίο» στην αγαπημένη του Ατλέτικο Μαδρίτης και το έκανε με τρόπο βγαλμένο από τα πιο τρελά του όνειρα!

Λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του Europa League, του πρώτου και μοναδικού τίτλου που πήρε με τη φανέλα της ομάδας, ο «Ελ Νίνιο» έβαλε τη σφραγίδα του και στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν σκοράροντας και τα δύο γκολ της ομάδας του στο 2-2 με την Εϊμπάρ.

Ο Κίκε προσπάθησε να χαλάσει το «πάρτι», βάζοντας τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ με 1-0 στο 35’, όμως ο Τόρες είχε την απάντηση.

Με δύο δικά του γκολ, στο 42’ και στο 60’, η Ατλέτικο γύρισε το παιχνίδι παίρνοντας σε 2-1, με τον Ισπανό στράικερ να γνωρίζει πρωτοφανή αποθέωση από τον κόσμο των Μαδριλένων, που τον ευχαρίστησε για την προσφορά του και τον αποχαιρέτησε με μεγαλειώδη τρόπο!

Η Ατλέτικο έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Λούκας και ο Πένια ισοφάρισε με γκολάρα στο τελικό 2-2. Ωστόσο, το τελικό αποτέλεσμα πέρασε σε δεύτερη μοίρα, αφού τίποτα δεν μπορούσε να χαλάσει τη μεγάλη βραδιά του Φερνάντο Τόρες.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, όλοι οι συμπαίκτες του σπουδαίου φορ σχημάτισαν "pasillo" αποθεώνοντάς τον,  με τον Τόρες να λέει συγκινημένος το "αντίο" του στον κόσμο της Ατλέτικο.

 

Атлетико - Эйбар. Обзор матча. Чемпионат Испании 2017/18. 38 тур. от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags