Facebook Pixel Sportdog.gr | Ποιος Πούκι; Αυτόν τον «killer» ανακοινώνει η ΑΕΚ - Πόσα «έσκασε» ο Τίγρης - «Μπαμ» και από Χιμένεθ!
| 2018-05-21 11:30:00

Ποιος Πούκι; Αυτόν τον «killer» ανακοινώνει η ΑΕΚ - Πόσα «έσκασε» ο Τίγρης - «Μπαμ» και από Χιμένεθ!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Ποιος Πούκι; Αυτόν τον «killer» ανακοινώνει η ΑΕΚ - Πόσα «έσκασε» ο Τίγρης - «Μπαμ» και από Χιμένεθ!

Από Φινλανδό σε Βέλγο για την επίθεση. Τι... σκαρώνει ο Μανόλο;

Στο φουλ δουλεύουν οι μηχανές στην ΑΕΚ για τον προγραμματισμό της νέας σεζόν και φαίνεται πως η πρώτη κίνηση θα ολοκληρωθεί πολύ σύντομα, ενδεχομένως και εντός της ημέρας.

Ο λόγος για τον Ούγκο Κάιπερς του Εργοτέλη, για τον οποίο υπάρχει πλήρης συμφωνία και αναμένεται να επισημοποιηθεί προσεχώς.

Ο Βέλγος επιθετικός, στα 21 του χρόνια, έκανε σούπερ σεζόν στη Football League με 20 γκολ και στην Ένωση θεωρούν ότι είναι ένας παίκτης που μπορεί να εξελιχθεί σε μεγάλο «killer», ενώ δεν είναι τυχαίο ότι οι Κιτρινόμαυροι αναμένεται να πληρώσουν το ποσό των 300.000 ευρώ για χάρη του.



Κάνει πίσω για Πούκι

Την ίδια στιγμή, πάντως, φαίνεται πως χάνει έδαφος για την ΑΕΚ η περίπτωση του Τεέμου Πούκι. Ο Φινλανδός επιθετικός, άλλωστε, ποτέ δεν ήταν στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας της Ένωσης, παρόλο που είναι καλή περίπτωση ελεύθερου φορ.

Όπως φαίνεται, όμως, το γεγονός ότι το όνομά του «πλασάρεται» παράλληλα και για τις άλλες μεγάλες ελληνικές ομάδες τελικά δεν εξυπηρετεί τον 28χρονο άσο, από την άποψη ότι δεν υπάρχει διάθεση από κανέναν (Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ) να μπει στη διαδικασία του «πλειστηριασμού». Αν και κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει αργότερα στην ΑΕΚ να αναθεωρήσουν και να ασχοληθούν ξανά με τη συγκεκριμένη περίπτωση, αν και εφόσον το ευνοήσουν οι συνθήκες.

Τα «κονέ» με Λεβάντε

Στο μεταξύ, όσον αφορά την περίπτωση του εξτρέμ, Νταβίδ Ρεμεσέιρο Σαλγέιρο, που ήρθε σήμερα στο προσκήνιο για την ΑΕΚ, είναι αλήθεια ότι ο Μανόλο Χιμένεθ έχει γενικότερα επαφές με την ομάδα του παίκτη, τη Λεβάντε.

Δεν αποκλείεται, λοιπόν, ο Ισπανός τεχνικός να εκμεταλλευτεί τα «κονέ» του με τη συγκεκριμένη ομάδα και όντως η Ένωση να «ψωνίσει» από εκεί, αν και οι διασυνδέσεις του προπονητή της ΑΕΚ δεν περιορίζονται στη Λεβάντε.

Εξάλλου, όπως σας έχουμε ξαναγράψει, ο Μανόλο Χιμένεθ θα κάνει έχει τον πρώτο λόγο σε τουλάχιστον 1-2 μεταγραφές για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης και, όπως φαίνεται, οι συγκεκριμένες κινήσεις θα γίνουν από την αγορά της πατρίδας του.



Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags