Facebook Pixel Sportdog.gr | Επικές ποδοσφαιρικές στιγμές του Χάρρυ Κλυνν – Ο Ιταλός προπονητής και το ματς τσολιάδων με Ζουλού (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-05-21 12:15:00

Επικές ποδοσφαιρικές στιγμές του Χάρρυ Κλυνν – Ο Ιταλός προπονητής και το ματς τσολιάδων με Ζουλού (ΒΙΝΤΕΟ)

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Επικές ποδοσφαιρικές στιγμές του Χάρρυ Κλυνν  – Ο Ιταλός προπονητής και το ματς τσολιάδων με Ζουλού (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίθανα σκηνικά γέλιου μας είχε μοιράσει ο αείμνηστος ηθοποιός.

Ο Χάρρυ Κλυνν κατά κόσμον Βασίλης Τριανταφυλλίδης αποχαιρέτησε ανήμερα της εορτής του Μέγα Κωνσταντίνου και της Αγίας Ελένης. Ο σατυρικός ηθοποιός γέμισε με τόνους γέλιου τους Έλληνες και τους οδήγησε στην αυτοκριτική με τους ρόλους που υποδύθηκε.

Ο Χάρρυ Κλυνν είχε μεγάλη λατρεία για τη μπάλα, καθότι υπήρξε παράγοντας του Απόλλωνα Πόντου, στην Καλαμαριά, όπου γεννήθηκε. Στην καριέρα του μάλιστα είχε ποδοσφαιρικές αναφορές.

Ποιός μπορεί να ξεχάσει το θρυλικό ματς ανάμεσα σε τσολιάδες και ζουλού, όπου υποδύεται έναν παπά ενός χωριού, ο οποίος έχει στήσει την τηλεόρασή του μέσα στο ιερό και παρακολουθεί το ματς κατά τη διάρκεια του εσπερινού. Μόλις βάζει γκολ η ελληνική ομάδα εκείνος πανηγυρίζει ψάλλοντας πανηγυρικά μπροστά στην Ωραία Πύλη.

 

Φυσικά δεν πρέπει να λησμονούμε το στιγμιότυπο με τον Ιταλό προπονητή και τον μεταφραστή του. Ο τεχνικός δεν έχει ιδέα από μπάλα και ο μεταφραστής ιδέα από ιταλικά γιατί είναι Πόντιος.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags