Facebook Pixel Sportdog.gr | Έτσι διαμορφώνεται το νέο Τσάμπιονς Λιγκ - Ιδού τα γκρουπ δυναμικότητας!
Ποδόσφαιρο
| 2018-05-21 13:33:00

Έτσι διαμορφώνεται το νέο Τσάμπιονς Λιγκ - Ιδού τα γκρουπ δυναμικότητας!

Sportdog Team
Έτσι διαμορφώνεται το νέο Τσάμπιονς Λιγκ - Ιδού τα γκρουπ δυναμικότητας!

Παίρνει μορφή η νέα διοργάνωση.

Σιγά σιγά έχει αρχίσει να σχηματίζεται ο χάρτης του νέου Τσάμπιονς Λιγκ και ήδη γνωρίζουμε τις 26 ομάδες που θα αγωνιστούν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, ενώ μένουν άλλες έξι για να συμπληρωθεί το παζλ.

Οι ομάδες των ομίλων είναι: Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο, Ρεάλ, Βαλένθια (Ισπανία), Μπάγερν, Σάλκε, Χόφενχαϊμ, Ντόρτμουντ (Γερμανία), Μαν. Σίτι, Μαν. Γιουνάιτεντ, Τότεναμ, Λίβερπουλ (Αγγλία), Γιουβέντους, Νάπολι, Ρόμα, Ίντερ (Ιταλία), Παρί, Μονακό, Λιόν (Γαλλία), Λοκομοτίβ Μόσχας, ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία), Πόρτο (Πορτογαλία), Σαχτάρ (Ουκρανία), Κλαμπ Μπριζ (Βέλγιο), Γαλατάσαραϊ (Τουρκία) και Βικτόρια Πλζεν (Τσεχία). 

Στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας για την κλήρωση θα βρίσκονται σίγουρα οι Ατλέτικο, Μπάγερν, Μπαρτσελόνα, Γιουβέντους, Παρί, Μαν. Σίτι, Λοκομοτίβ Μόσχας και ο νικητής του τελικού του Champions League, δηλαδή Ρεάλ ή Λίβερπουλ. 

Στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας θα είναι η Ρεάλ αν χάσει στον τελικό, μαζί με Ντόρτμουντ, Πόρτο, Μαν. Γιουνάιτεντ, Σαχτάρ, Νάπολι, ενώ η Τότεναμ θα βρεθεί επίσης εκεί σε περίπτωση που η «βασίλισσα» κατακτήσει το τρόπαιο.

Στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας θα είναι η Λίβερπουλ αν χάσει στον τελικό, η Τότεναμ αν οι «κόκκινοι» κερδίσουν και οι Σάλκε, Λιόν, Μονακό, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ στο τέταρτο γκρουπ θα βρεθούν σίγουρα μόνο η Ίντερ και η Χόφενχαϊμ. 

Οι υπόλοιπες θέσεις στα γκρουπ δυναμικότητας θα εξαρτηθούν από το ποιες ομάδες θα προκύψουν από τα προκριματικά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags