Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερό: Κάνει «δώρο» τον παικταρά στην ΑΕΚ ο Μαρτίνς - Τρελά λεφτά για την «καψούρα» Μαρινάκη
| 2018-05-21 13:40:00

Τρομερό: Κάνει «δώρο» τον παικταρά στην ΑΕΚ ο Μαρτίνς - Τρελά λεφτά για την «καψούρα» Μαρινάκη

του Παναγιώτη Νικολάου
Τρομερό: Κάνει «δώρο» τον παικταρά στην ΑΕΚ ο Μαρτίνς - Τρελά λεφτά για την «καψούρα» Μαρινάκη

Ποιον έχει στο... χέρι ο Πορτογάλος, ο Τίγρης και ο «πράσινος» άσος.

Το όνομα του Γιάννη Φετφατζίδη εξακολουθεί να παραμένει στο «ερυθρόλευκο» ρεπορτάζ, ωστόσο στην πραγματικότητα δεν είναι μια περίπτωση που απασχολεί τόσο σοβαρά τους Πειραιώτες.
 
Όπως σας έχουμε ξαναγράψει, περισσότερο ο παίκτης είναι αυτός που προσπαθεί να... ρίξει γέφυρες στους Ερυθρόλευκους, χρησιμοποιώντας ενδεχομένως και το έντονο ενδιαφέρον της ΑΕΚ, παρά στο λιμάνι έχουν ψηλά στη λίστα τους τον Έλληνα άσο.
 
Μάλιστα, δεν αποκλείεται και από τη μεριά τους στον Ολυμπιακό να κάνουν «παιχνίδι» με τον «Φέτφα», προκειμένου να δυσκολέψουν την Ένωση στην προσπάθεια που κάνει να αποκτήσει τον διεθνή μπαλαδόρο, ο οποίος αποτελεί ως γνωστόν διακαή πόθο του Δημήτρη Μελισσανίδη
 
Εξάλλου, ο Πέδρο Μαρτίνς, που αναμένεται να εγκρίνει τη συγκεκριμένη κίνηση, δε φαίνεται να… τρελαίνεται για τον Γιάννη Φετφατζίδη, καθώς έχει άλλες επιλογές στη λίστα του για την ενίσχυση της θέσης που αγωνίζεται ο 27χρονος άσος. Αυτό που πρέπει να ξεκαθαριστεί πάντως, είναι το γεγονός πως οι Ερυθρόλευκοι έχουν τον Έλληνα «Μέσι» ό,τι ώρα θέλουν...
 
Τρελά λεφτά για Μολέντο
 
Σε ό,τι αφορά τα σενάρια περί συμφωνίας του Ολυμπιακού με τον Ροντρίγκο Μολέντο, φαίνεται πως ακόμα δεν υπάρχει κάτι οριστικό. Απεναντίας, όπως σας έχουμε ξαναγράψει, το πιο πιθανό είναι να προκύψουν εξελίξεις για τον Βραζιλιάνο στόπερ από τα μέσα του καλοκαιριού και μετά, όταν και θα έχουν διαμορφωθεί οι κατάλληλες συνθήκες.
 
Αξίζει επίσης να τονίσουμε ότι για να γίνει η συγκεκριμένη μεταγραφή για τους Πειραιώτες, θα πρέπει στο Λιμάνι να ξοδέψουν το ποσό των 2 εκατ. ευρώ για την αγορά του παίκτη και περίπου 700-800.000 ευρώ για ετήσιο συμβόλαιο. Ένα ποσό που συνολικά κρίνεται αρκετά μεγάλο, σύμφωνα και με τη νέα οικονομική πολιτική που θα εφαρμοσθεί στο σύλλογο απ’ αυτό το καλοκαίρι. Αν και, βέβαια, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει αποδείξει ότι όποιον παίκτη θέλει πραγματικά, μπορεί να τον αποκτήσει χωρίς να λογαριάζει τα χρήματα.
 
Ματετά και Ντοναρούμα
 
Σχετικά με την περίπτωση του Ζαν Φιλίπ Ματετά στον Ολυμπιακό όντως έχουν δείξει ενδιαφέρον, ωστόσο πρόκειται ίσως για την πιο δύσκολη περίπτωση που έχει πέσει στο τραπέζι για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης. Ο 20χρονος φορ έχει κάνει «παπάδες» φέτος στη Ligue 2 (17 γκολ σε 36 αγώνες) με τη φανέλα της Χάβρης και οι πληροφορίες στη Γαλλία αναφέρουν ότι ήδη έχει εξασφαλίσει θέση στο νέο ρόστερ της Λιόν. Αν, μάλιστα, αλλάξει κάτι στον προγραμματισμό των «λιονέ», το πιο πιθανό είναι ο νεαρός άσος να δοθεί δανεικός σε ομάδα της Ligue 1 για να παρακολουθείται από κοντά και να «ψηθεί» περισσότερο.
 
Όσο για τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ενδιαφέρον των Πειραιωτών για τον τερματοφύλακα, Αντόνιο Ντοναρούμα της Μίλαν, δε φαίνεται πως έχουν βάση. Το πιο πιθανό είναι να πρόκειται για μια υπόθεση που κρύβεται από πίσω κάποιο παιχνίδι μάνατζερ, καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς φέρεται να έχει άλλες επιλογές υπόψιν του για τη θέση του γκολκίπερ. Εξάλλου, ο νεαρός Ανδρέας Γιαννιώτης έχει πείσει τον Πορτογάλο τεχνικό ότι μπορεί να γίνει Νο1 της επόμενης σεζόν και η αναζήτηση αφορά για γκολκίπερ που θα λογίζεται ως αναπληρωματικός του.  
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags