21/05/18 - 15:12

Στην αντεπίθεση η ΑΕΚ, απάντηση-φωτιά σε Δημήτρη - «Τι ισχύει για ΟΑΚΑ, γιατί πληρώνουμε λιγότερα»

Άμεση η αντίδραση της Ένωσης στις καταγγελίες Γιαννακόπουλου.

Sportdog Team
Στην αντεπίθεση η ΑΕΚ, απάντηση-φωτιά σε Δημήτρη - «Τι ισχύει για ΟΑΚΑ, γιατί πληρώνουμε λιγότερα»
7.346views 0shares

Καμία διάθεση δεν έχουν στην ΑΕΚ για αντιπαράθεση με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο μετά τις καταγγελίες του τελευταίου σε αθλητικό ραδιόφωνο.

Στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ υποστήριζαν ότι η ανανέωση της σύμβασης με το ΟΑΚΑ ήταν συμπτωματική, αφού η Δευτέρα 21 Μαΐου ήταν η τελευταία ημέρα της αδειόδοτησης και δεν είχαν άλλο περιθώριο για να δηλώσουν την έδρα της νέας σεζόν. Συν τοις άλλοις η υπογραφή διετούς σύμβασης είναι φυσιολογική, δεδομένου, ότι η ΑΕΚ θα μπει στο νέο της γήπεδο το λιγότερο τη σεζόν 2019-2020.

Στην Ένωση παραδέχονται ότι μπορεί να υπάρχει διαφορά στην οικονομική σύμβαση που έχουν κάνει ΠΑΕ ΑΕΚ και στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός με το ΟΑΚΑ. Υποστηρίζουν, όμως, ότι ο ηγέτης του Τριφυλλιού λαϊκίζει, αφού η χρήση του ΟΑΚΑ από κάθε πλευρά δεν έχει καμία σχέση. Ισχυριζονται ότι ο ηγέτης των Πρασίνων απέκρυψε σκοπίμως κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες, όπως το γεγονός ότι η ΑΕΚ χρησιμοποιεί το ποδοσφαιρικό γήπεδο δύο φορές τον μήνα, ενώ ο μπασκετικός Παναθηναϊκός διατηρεί όλο το κέντρο της δραστηριότητάς του στο κλειστό. Εκεί προπονείται η ομάδα του, ενώ οι Ακαδημίες χρησιμοποιούν και τα βοηθητικά γήπεδα των εγκαταστάσεων. 

«Για τον Παναθηναϊκό το ΟΑΚΑ είναι και έδρα και προπονητήριο μαζί, ενώ για εμάς η χρήση είναι πολύ μικρότερη», ανέφεραν συγκεκριμένα στην Ένωση, ενώ ανέφεραν και άλλες σημαντικές παραμέτρους που υπερβαίνουν το ποσό των 273.000 ευρώ που δίνει η ΑΕΚ, όπως κατήγγειλε ανέφερε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Η συντήρηση του χορταριού του σταδίου εκτοξεύει τα έξοδα, ενώ η Ένωση πλήρωσε για την αλλαγή του χλοοτάπητα.

Συν τοις άλλοις, στη σύμβαση της ΑΕΚ διατηρείται μία δικλείδα ασφαλείας για το ΟΑΚΑ στο 15% των εσόδων της ομάδας, όπως προβλέπει ο αθλητικός νόμος. Στην Ένωση υπενθυμίζουν ότι η ομάδα επέλεξε να διατηρήσει το ΟΑΚΑ ως έδρα από το 2013 που έπαιξε στη Γ' Εθνική και ότι αν δεν το συντηρούσε αυτά τα χρόνια θα δημιουργούνταν σοβαρά προβλήματα στο στάδιο.

 

 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ