Facebook Pixel Sportdog.gr | Συγκλονιστική εξομολόγηση από τον Καλαντζή: «Πέθανα τέσσερις φορές και επέστρεψα»!
| 2018-05-21 16:54:00

Συγκλονιστική εξομολόγηση από τον Καλαντζή: «Πέθανα τέσσερις φορές και επέστρεψα»!

Sportdog Team
Συγκλονιστική εξομολόγηση από τον Καλαντζή: «Πέθανα τέσσερις φορές και επέστρεψα»!

Τι τρομερό του συνέβη όταν βρέθηκε στη Μύκονο.

Ο Κρις Καλαντζής σε μία τρομερή εξομολόγηση αποκαλύπτει πόσο κοντά στον θάνατο έφτασε πέρυσι, όταν είχε βρεθεί στην χώρα μας για να γιορτάσει τα 50α του γενέθλια.

Ο Ελληνοαυστραλός άσος, ο οποίος για μια πενταετία αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό (1987-1992) και στη συνέχεια στον Ολυμπιακό (1992-1997), μια μέρα μέρα τα 50α γενέθλια του και αφού είχε ταξιδέψει στη Μύκονο ένιωσε δυσφορία με συνέπεια να πετάξει για την Ρόδο αναζητώντας ιατρική βοήθεια.

Ένας φαρμακοποιός που τον θυμόταν από την καριέρα του στα ελληνικά γήπεδα, αφού ενημερώθηκε για τα συμπτώματα του, του συνέστησε να τον εξετάσει καρδιολόγος.

«Είχα δύο μπλοκαρίσματα στις αρτηρίες μου όταν προσπάθησαν να τοποθετήσουν οι γιατροί στεφανιαίο stent. Πέθανα τέσσερις φορές. Στο χειρουργικό τραπέζι ένιωθα να σβήνω και να επανέρχομαι. Ο χειρουργός έβριζε και μάλωνε με τη νοσοκόμα επειδή δεν μπορούσε να βρει το κατάλληλο stent. Έβαζαν τα ηλεκτρόδια και προσπαθούσαν να με κρατήσουν στη ζωή» σχολίασε ο Κρις Καλαντζής στην ομογενειακή ιστοσελίδα «neoskosmos».

Και συνέχισε: «Είδα το φως αρκετές φορές. Δεν πόνεσα καθόλου, ήταν πολύ γαλήνιο. Απλά είδα ένα λαμπερό φως να ανάβει και να σβήνει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags