Facebook Pixel Sportdog.gr | Back to back βόμβα στον Ολυμπιακό; - Φοβερό σενάριο για «τρέλα» της εξέδρας - Μεγάλο κόλπο με Μάριν
| 2018-05-21 18:58:00

Back to back βόμβα στον Ολυμπιακό; - Φοβερό σενάριο για «τρέλα» της εξέδρας - Μεγάλο κόλπο με Μάριν

του Παναγιώτη Νικολάου
Back to back βόμβα στον Ολυμπιακό; - Φοβερό σενάριο για «τρέλα» της εξέδρας - Μεγάλο κόλπο με Μάριν

Θα «κουφάνει» τους πάντες ο Μαρινάκης αν κάνει την κίνηση.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε δυναμικά τις κινήσεις του στο μεταγραφικό παζάρι, αποκτώντας τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και οι άνθρωποι του συλλόγου φιλοδοξούν να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό.

Δεν είναι τυχαίο ότι μετά τον αποκλεισμό του Κέβιν Μιραλάς από το Μουντιάλ, στην «μανατζερική πιάτσα» συζητιέται ότι οι Ερυθρόλευκοι ενδέχεται να κυνηγήσουν την επιστροφή του Βέλγου άσου από την Έβερτον!

Φυσικά, οφείλουμε να διευκρινίσουμε ότι η υπόθεση είναι κάπως μπλεγμένη, αφενός επειδή η αγγλική ομάδα έχει αποδείξει ότι είναι ζόρικη στα «παζάρια» και αφετέρου γιατί το περασμένο εξάμηνο ο Μιραλάς δεν ικανοποίησε με την παρουσία του στον Ολυμπιακό, στον οποίο έπαιξε ως δανεικός, με αποτέλεσμα οι Πειραιώτες -σωστά- να μην προχωρήσουν την υπόθεσή του.

Εάν, πάντως, οι ερυθρόλευκοι αποφασίσουν να δώσουν ακόμα μια ευκαιρία στον Βέλγο, το γεγονός ότι δεν θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο αποτελεί σύμμαχό τους, αφού ο παίκτης δεν θα μπορεί να «εκμεταλλευτεί» τη διοργάνωση για να ανεβάσει τις μετοχές του, ενώ είναι δεδομένο πως δεν υπολογίζεται από την Έβερτον.

Συνεπώς, εάν φτάσουμε στον Αύγουστο και η αγγλική ομάδα δεν έχει καταφέρει να ξεφορτωθεί τον Μιραλάς, είναι πιθανό να συζητήσει κάθε προσφορά που θα προκύψει για τον παίκτη με μειωμένες αντιστάσεις. Τότε θα είναι πιθανότατα και το κατάλληλο τάιμινγκ για να «χτυπήσει» ο Ολυμπιακός. Ακόμα είναι πολύ νωρίς βεβαίως και στην πλατεία Αλεξάνδρας το όνομα του Μιραλάς είναι χαμηλά στη λίστα. Οπότε ας κρατάμε μικρό καλάθι...

Η προοπτική για Μάριν

Όσο για τα ζητήματα αναφορικά με παίκτες του υπάρχοντος ρόστερ, ο Μάρκο Μάριν είναι ένας από αυτούς, των οποίων το μέλλον δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα.

Ο Γερμανός έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο και το προηγούμενο διάστημα συνδέθηκε έντονα με τον Ερυθρό Αστέρα. Ο ίδιος, όμως,  δεν δείχνει διάθεση να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό, κάτι που «δένει» τα χέρια του συλλόγου, ο οποίος κινδυνεύει να του… ξεμείνει ο ποδοσφαιριστής και να τον χάσει τζάμπα του χρόνου.

Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες ωστόσο, προκειμένου να αποφύγουν αυτή τη δυσάρεστη εξέλιξη οι ερυθρόλευκοι, σκέφτονται να προτείνουν στον Μάριν νέο συμβόλαιο με χαμηλότερες αποδοχές.

Όπως λέγεται, ενδέχεται κατά τη διάρκεια της σεζόν να προταθεί στον Γερμανό η επέκταση του συμβολαίου του με μειωμένες απολαβές, ώστε αμφότερες οι πλευρές να είναι ικανοποιημένες. Να παραμείνει, δηλαδή, ο Μάριν στον Ολυμπιακό και ταυτόχρονα οι Πειραιώτες να καλυφθούν και να εξαλείψουν τον κίνδυνο να χαθεί ο παίκτης χωρίς αντίτιμο.

Πάντως, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι προς το παρόν κανείς από τον Ολυμπιακό δεν έχει επικοινωνήσει με τον διεθνή άσο ή με τον μάνατζερ του, Φάλι Ραμαντάνι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags