Facebook Pixel Sportdog.gr | Νέα εξέλιξη στην υπόθεση Εσιέν - Η απειλή του Γκανέζου και πώς την... γλιτώνει ο Παναθηναϊκός
| 2018-05-21 22:14:00

Νέα εξέλιξη στην υπόθεση Εσιέν - Η απειλή του Γκανέζου και πώς την... γλιτώνει ο Παναθηναϊκός

Sportdog Team
Νέα εξέλιξη στην υπόθεση Εσιέν - Η απειλή του Γκανέζου και πώς την... γλιτώνει ο Παναθηναϊκός

Τί θα κάνουν οι Πράσινοι για να αποφύγουν την τιμωρία;

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ θα εκδικάσει την Τετάρτη (23/5) τη νέα προσφυγή, που κατέθεσε ο Μίκαελ Εσιέν κατά του Παναθηναϊκού.

Ο Γκανέζος ποδοσφαιριστής απαιτεί την καταβολή 42.000 ευρώ και πιέζει για να πάρει τα χρήματά του, ειδάλλως ζητά την επιβολή αφαίρεσης τριών βαθμών στο Τριφύλλι.

Ωστόσο, ενόψει της εκδίκασης οι Πράσινοι έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν ένα μέρος της οφειλής τους προς τον παίκτη και να εξασφαλίσουν έστω αναβολή.

Κατά τα άλλα, το πρωί της Δευτέρας (21/5) ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Βασίλης Κωνσταντίνου, συνοδεία του οικονομικό διευθυντή, Γιώργου Στάμου και του δικηγόρου της ΠΑΕ, Άλκη Παπαντωνίου, παρουσίασαν τον φάκελο του Τριφυλλιού στην Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ.

Αυτό που επιβεβαιώθηκε από τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού είναι ότι εργάζονται με βάση το χειρότερο οικονομικό σενάριο και έχουν εφαρμόζουν πολιτική λιτότητας. Ωστόσο, ενημέρωσαν ότι ο Γιάννης Αλαφούζος διαπραγματεύεται τη μεταβίβαση των μετοχών και αναμένουν εξελίξεις μέχρι τα τέλη Ιουνίου.

Πάντως, η απόρριψη του φακέλου του Παναθηναϊκού θεωρείται σίγουρη και οι διοικούντες παραδέχτηκαν τις ελλείψεις στον πρόεδρο της Επιτροπής Αδειοδότησης, Γιώργο Δημητρίου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags