Facebook Pixel Sportdog.gr | Πήρε… φόρα ο Τίγρης! Μετά τον Λιβάγια τα «σκάει» και για άλλον παικταρά - Θα ξεχάσουν τον Λάζαρο
| 2018-05-21 23:34:00

Πήρε… φόρα ο Τίγρης! Μετά τον Λιβάγια τα «σκάει» και για άλλον παικταρά - Θα ξεχάσουν τον Λάζαρο

του Γιώργου Θεοδωράκη
Πήρε… φόρα ο Τίγρης! Μετά τον Λιβάγια τα «σκάει» και για άλλον παικταρά - Θα ξεχάσουν τον Λάζαρο

H AEK ψάχνει μεταγραφικές απαντήσεις κι αυτός είναι σούπερ!

Σε φουλ ρυθμούς κινούνται πλέον τα μεταγραφικά θέματα της ΑΕΚ, καθώς μετά την προφορική συμφωνία για τους Αλμπάνη και Κάιπερς, το βράδυ της Δευτέρας έγινε γνωστό πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδωσε το «οκ», ώστε να πληρωθεί η ρήτρα ύψους 1.8 εκατ. ευρώ του Μάρκο Λιβάγια και ο Κροάτης να παραμείνει στην ομάδα μέχρι το 2021.

Οι μεταγραφές όμως δεν σταματάνε στον Λιβάγια, καθώς τις τελευταίες ώρες και το  όνομα του Ντάρβιν Ματσίς εισχώρησε στην επικαιρότητα της ΑΕΚ. Πρόκειται για μία πολύ γνώριμη περίπτωση για τους κιτρινόμαυρους, η οποία όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr έχει αρκετή βάση.

Ο Βενεζουελάνος είναι ένας παίκτης που δεν απασχολεί πρώτη φορά την Ένωση. Από πέρσι άλλωστε ο Δικέφαλος κυνηγούσε να τον ντύσει στα κιτρινόμαυρα. Τότε όμως ο ποδοσφαιριστής δεν επιθυμούσε να αποχωρήσει από την Ισπανία. Όχι επειδή δεν τον έψηνε η ελληνική προοπτική, αλλά γιατί προσπαθούσε να εκδώσει ισπανικό διαβατηριο, το οποίο και κατάφερε να το πάρει.

Ο 25χρονος εξτρέμ προέρχεται από μία φοβερή χρονιά στη Segunda Division με τη φανέλα της Γρανάδα. Γι'αυτό και δεν είναι εύκολη υπόθεση για την ΑΕΚ, η οποία δεδομένα θα έχει ανταγωνιστές μνηστήρες.

Σε 31 ματς στο πρωτάθλημα ο Ματσίς σημείωσε 12 γκολ και μοίρασε 6 ασίστ σε συμπαίκτες του. Τα στατιστικά του ήταν πολύ ελκυστικά, γι'αυτό η ΑΕΚ θα πρέπει να ρίξει τρελή δουλειά προκειμένου να αποκτήσει εναν παίκτη για μία θέση στην οποία πονάει πολλά. Γιατί από την εποχή που έφυγε ο Έλντερ Μπαρμπόσα η Ένωση ψάχνει καλό αριστερό εξτρέμ.

Αν τον αποκτήσει όμως θα έχει στις τάξεις έναν ποδοσφαιριστή με ταχύτητα που πατάει περιοχή, έχει διείσδυση και καλές εκτελέσεις. Η ΑΕΚ τον έχει βάλει στο στόχαστρο καιρό και απ' ότι φαίνεται, αυτό το καλοκαίρι θα κυνηγήσει μέχρι εσχάτων την περίπτωσή του, ειδικά αν δεν κάτσει του Φετφατζίδη που φέρεται ότι μιλάει με Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags