Facebook Pixel Ολυμπιακός: Θα κλέψει τον Γιάννη Φετφατζίδη μέσα από τα χέρια της ΑΕΚ;
| 2018-05-22 08:10:00

Εξέλιξη με «Φέτφα» στο Λιμάνι - Κανόνι από Ισπανία για την επίθεση - Βρήκε αντι-Προτό!

Sportdog Team
Εξέλιξη με «Φέτφα» στο Λιμάνι - Κανόνι από Ισπανία για την επίθεση - Βρήκε αντι-Προτό!

Το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού είναι γεμάτο με ονόματα!

Επαφή με τον Γιάννη Φετφατζίδη θα έχει εντός της εβδομάδας ο Ολυμπιακός, προκειμένου να φανεί αν υπάρχουν πιθανότητες για συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές!

Ο Έλληνας άσος βρίσκεται στο προσκήνιο λόγω και της ΑΕΚ, αλλά είναι σαφές ότι δίνει προτεραιότητα στην ομάδα που τον ανέδειξε ως ποδοσφαιριστή.

Ο Αντριάν Λόπεθ έχει προταθεί στον Ολυμπιακό, με τον Ισπανό επιθετικό να αγωνίζεται φέτος ως δανεικός στη Λα Κορούνια από την Πόρτο με την οποία έχει συμβόλαιο έως το 2019.

Την ίδια ώρα που σύμφωνα με το «Sportime», ο Αντριάν Λόπεθ έχει προταθεί στους Ερυθρόλευκους. Ο 30χρονος Ισπανός επιθετικός αγωνίστηκε φέτος ως δανεικός στη Λα Κορούνια (έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019 με την Πόρτο), με την οποία πιστώθηκε 9 γκολ και 5 ασίστ σε 30 αγώνες.

Και τερματοφύλακας!

Ο 21χρονος γκολκίπερ της ΑΪΚ, Όσκαρ Λίνερ, έχει προταθεί ξανά στον Ολυμπιακό και σύμφωνα με όσα λένε οι Σκανδιναβοί , ενδιαφέρει.

Έχει ύψος 2 μέτρα και φέτος έγραψε 38 αγώνες πρωταθλήματος και 8 στο Europa League. To όνομά του είχε ακουστεί πάντως και τον περασμένο Γενάρη, όμως η περίπτωσή του δεν είχε προχωρήσει τότε...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags