Facebook Pixel Απίστευτη εξέλιξη και «μπλόκο» μεταγραφών στον Ολυμπιακό
| 2018-05-22 09:20:00

Απίστευτη εξέλιξη και «μπλόκο» μεταγραφών στον Ολυμπιακό - «Βράζουν» στο λιμάνι, τι θα κάνουν

του Παναγιώτη Νικολάου
Απίστευτη εξέλιξη και «μπλόκο» μεταγραφών στον Ολυμπιακό - «Βράζουν» στο λιμάνι, τι θα κάνουν

Τεράστιο πρόβλημα από το πουθενά στον Πειραιά. 

Στα... φόρτε της βρίσκεται η μεταγραφολογία στον Ολυμπιακό, αλλά την ίδια ώρα παραμένει σε ισχύ το μεγαλύτερο πρόβλημα αυτή τη στιγμή στο σύλλογο... Δεν είναι άλλο από τα πολλά «βαριά» συμβόλαια που παραμένουν παρκαρισμένα στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ και σίγουρα εμποδίζουν τη διοίκηση να κινηθεί πολύ πιο άνετα στο μεταγραφικό παζάρι.

Μπορεί μέχρι στιγμής να έχει λήξει η συνεργασία με τους Κέβιν Μιραλάς, Αλμπέρτο Μποτία και Γκιγιόμ Ζιλέ, ωστόσο τα χρήματα που εξοικονομήθηκαν στις υποθέσεις τους μοιάζουν με... σταγόνα στον ωκεανό σε σχέση με αυτά που δεσμεύουν ακόμα παίκτες όπως ο Εμάνουελ Εμενίκε και ο Οτζίτζα Οφόε, οι οποίοι αν και δεν υπολογίζονται εδώ και πάρα πολύ καιρό συνεχίζουν να μη δείχνουν κανέναν ιδιαίτερο ζήλο για να φέρουν μια πρόταση που θα τους επιτρέψει να αλλάξουν εργασιακό περιβάλλον.

Μάλιστα, ο Nιγηριανός φορ δήλωσε χθες στο BBC πως θα δουλέψει για να είναι καλύτερος τη νέα χρονιά τον Ολυμπιακό και  οι... πονοκέφαλοι προέκυψαν ομαδικά στο Λιμάνι.

Παρόμοια είναι η κατάσταση και με τον παραγκωνισμένο εδώ και καιρό, Σεμπά, ενώ αδιάφορα συνεχίζουν να... σφυρίζουν και οι Ούρος Τζούρτζεβιτς και Φελίπε Πάρντο στις κρούσεις που τους έχουν γίνει για να αναχωρήσουν για άλλες πολιτείες.

Γίνεται σαφές ότι με τόσα ανοιχτά μέτωπα ακόμα στην ομάδα και με τόσους παίκτες να μην κουνιούνται από τα παχυλά τους συμβόλαια, ο Ολυμπιακός έχει πρόβλημα να κινηθεί ελεύθερα στο μεταγραφικό παζάρι και θα χρειαστεί χρόνος και υπομονή έως ότου να ξεκαθαρίσουν αυτές οι υποθέσεις και να λυθούν ταυτόχρονα τα χέρια των Πειραιωτών...    

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags