Facebook Pixel Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ατρόμητου στο Europa League
Ποδόσφαιρο
| 2018-05-22 10:57:00

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ατρόμητου στο Europa League

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ατρόμητου στο Europa League

Ο Ατρόμητος θα ξεκινήσει την ευρωπαϊκή του περιπέτεια από τον 2ο προκριματικό γύρο και θα είναι λογικά στο γκρουπ των ισχυρών, έχοντας συντελεστή 5.720. 

Σημειώνουμε ότι από φέτος και με βάση τις αλλαγές στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ο συντελεστής προκύπτει μόνο από τους βαθμούς, που έχει συγκεντρώσει η κάθε ομάδα στην τελευταία 5ετία. Ο Ατρόμητος έχει 3 ευρωπαϊκές χρονιές τα τελευταία 5 χρόνια.

Στον 1ο προκριματικό γύρο μετέχουν συνολικά 94 ομάδες και στην κλήρωση της 19ης Ιουνίου, το «αστέρι» θα μάθει τον αντίπαλο (ή καλύτερα το ζευγάρι, του οποίου το νικητή θα αντιμετωπίσει). Επίσης, ο Ατρόμητος θα γνωρίζει πριν από τα δικά του παιχνίδια (26 Ιουλίου και 2 Αυγούστου) τον αντίπαλο που θα αντιμετωπίσει στον 3ο προκριματικό (αν προκριθεί) και αυτό διότι η κλήρωση θα γίνει στις 23 Ιουλίου (και τα ματς 9 και 16 Αυγούστου), όπως αναφέρει το atromitistas.

Από τον 2ο προκριματικό, δημιουργούνται δύο διαφορετικά μονοπάτια για να φτάσει μία ομάδα ως τους ομίλους. Αυτό των πρωταθλητών, που αφορά ομάδες που κατέκτησαν τον τίτλο στη χώρα τους και αυτό των μη πρωταθλητών, που θα ακολουθήσουν οι κυπελλούχοι και οι μη πρωταθλητές. Στο δεύτερο, στο οποίο μετέχουν 74 ομάδες (47 που προκρίθηκαν και 27 που ξεκινούν από αυτό τον γύρο την περιπέτεια τους) θα είναι και ο Ατρόμητος και ως ισχυρός θα αποφύγει ομάδες όπως οι Σεβίλλη, Μπεσίκτας, Μπράγκα, Αλκμάαρ, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Λειψία, Μπέρνλι, Αταλάντα, Μόλντε, Μπορντό, Λεχ Πόζναν, Σεν Γκάλεν, Φίτεσε και άλλες. Πάμε να δούμε όμως τους πιθανούς αντιπάλους (αναφέρουμε τις ομάδες που θα είναι οι δυνατές στα ζευγάρια, από το οποία θα προκύψει ο αντίπαλος): Ανόρθωση (Κύπρος), Ντιναμό Τιφλίδας (Γεωργία), Βιτορούλ (Ρουμανία), Γιαγκελόνια, Γκόρνικ (Πολωνία), ΑΙΚ Στοκχόλμης, , Χάκεν, Τζουγκάρντεν (Σουηδία), Κάλιου, Λεβάντια (Εσθονία), Σλάβια Σόφιας, ΤΣΣΚΑ Σόφιας (Βουλγαρία), Νέφτσι Μπακού (Αζερμπαϊτζάν), Βαντούζ (Λιχτενστάιν), Ραντνίσκι (Σερβία), Βένστιπλς (Λετονία), Ντιναμό Μπρεστ, Σαλιγκορσκ (Λευκορωσία), Αμπερντίν, Ρέιντζερς, Χιμπέρνιαν (Σκοτία), Τόμπολ, Πάβλονταρ, Καιράτ (Καζακστάν), Φόλα (Λουξεμβούργο), Λίλεστρομ, Σάρσμποργκ (Νορβηγία), Ραμποτνίσκι (Σκόπια), Σαράγεβο, Ζελέσνιτσαρ (Βοσνία), Ντομζάλε (Σλοβενία). Σε αυτούς θα προστεθούν ακόμα δύο ομάδες από τη Σλοβενία και από την Ουγγαρία, και μία από Σλοβακία, Αζερμπαϊτζάν, Σερβία, Μαυροβούνιο.

Ο Ατρόμητος θα είναι σίγουρα στους ανίσχυρους στον 3ο προκριματικό και στα πλέι οφ, αν κατορθώσει να προκριθεί.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags