Facebook Pixel Ξυπνούν «μνήμες» Λάζαρου στην ΑΕΚ - Ξανά «εφιάλτης» με Αλμπάνη και Μαρινάκη
| 2018-05-22 11:40:00

Ξυπνούν «μνήμες» Λάζαρου στην ΑΕΚ - Ξανά «εφιάλτης» με Έλληνα άσο, Μαρινάκη και... άκυρο συμβόλαιο!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Ξυπνούν «μνήμες» Λάζαρου στην ΑΕΚ - Ξανά «εφιάλτης» με Έλληνα άσο, Μαρινάκη και... άκυρο συμβόλαιο!

Φούντωσαν οι φήμες και στην Ένωση τους ζώνουν τα μαύρα φίδια!

Μόνο τυχαίο δε δείχνει να είναι το σημερινό δημοσίευμα που αποκαλύπτει ότι η Νότιγχαμ Φόρεστ επιχείρησε να «κλέψει» τον Χρήστο Αλμπάνη μέσα από τα χέρια της ΑΕΚ, καταβάλλοντας τη ρήτρα που έχει στο συμβόλαιό του ο Απόλλωνας Σμύρνης, ύψους 500.000 ευρώ.
 
Το τελευταίο διήμερο υπάρχει όντως έντονη φημολογία πως οι Πειραιώτες ετοίμαζαν «κλοπή» αλά… Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και ενδεχομένως να πρόκειται για την περίπτωση του Χρήστου Αλμπάνη, για τον οποίο γράφτηκε σήμερα ότι η αγγλική ομάδα, ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη, έκανε προσπάθεια να τον «αρπάξει».
 
Όπως φαίνεται στη συγκεκριμένη ιστορία ισχύει το ρητό που λέει ότι «όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά», ωστόσο είναι άγνωστο ακόμα πώς ακριβώς κινήθηκε η Νότιγχαμ στο παρασκήνιο κι αν όντως υπήρχε πρόθεση να πάρει τον Έλληνα άσο, ή απλά να «μπλοκάρει» την… κλεισμένη μεταγραφή της Ένωσης. Όπως επίσης «ελέγχεται» και η πληροφορία ότι ο 23χρονος επιθετικός έριξε «άκυρο» στην προοπτική μίας σημαντικής μεταγραφής στην Αγγλία, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ.
 
Κάτι «βρωμάει»…
 
Το μόνο σίγουρο στην υπόθεση είναι ότι κάτι «βρωμάει» και πως οι φήμες για τη Νότιγχαμ, που φέρεται να πρόσφερε 500.000 ευρώ για τον παίκτη (η ΑΕΚ τον «έκλεισε» με περίπου 300.000 ευρώ), ενδεχομένως να σχετίζονται με το γεγονός ότι ακόμα ο Απόλλωνας δεν έχει πει το τυπικό «ναι» στους Κιτρινόμαυρους.
 
Παρόλο, δηλαδή, που εδώ και καιρό η Ένωση έχει συμφωνήσει τόσο με την «Ελαφρά Ταξιαρχία», όσο και με τον Έλληνα άσο, η μεταγραφή δεν έχει οριστικοποιηθεί κι αυτό είναι κάτι που μοιραία φουντώνει τις φήμες για τη «σφήνα» της Νότιγχαμ, ή έστω προδίδει πως κάτι δεν πάει καλά για μην ολοκληρώνεται επίσημα η μετακίνηση του παίκτη στην ΑΕΚ.  
 
«Άκυρο» το συμβόλαιο
 
Από την άλλη, αυτό που πρέπει οπωσδήποτε να αναφέρουμε ότι δεν έχει καμία ισχύ το συμβόλαιο που έχει υπογράψει ο Χρήστος Αλμπάνης με την ΑΕΚ, αν και εφόσον δε συμφωνήσει και ο Απόλλωνας Σμύρνης. Είναι «άκυρη», δηλαδή, η υπογραφή του παίκτη χωρίς την έγκριση της ομάδας του και χωρίς στην ουσία να υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» και την Ένωση, με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό τη στιγμή, βέβαια, που υπάρχουν οι παραπάνω φήμες.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags