Facebook Pixel Sportdog.gr | Πρώτη εμφάνιση Σαββίδη - Σημαντική κίνηση για τον ΠΑΟΚ, πού... κολλάει ο Σταφυλίδης! (ΦΩΤΟ)
| 2018-05-22 14:40:00

Πρώτη εμφάνιση Σαββίδη - Σημαντική κίνηση για τον ΠΑΟΚ, πού... κολλάει ο Σταφυλίδης! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Πρώτη εμφάνιση Σαββίδη - Σημαντική κίνηση για τον ΠΑΟΚ, πού... κολλάει ο Σταφυλίδης! (ΦΩΤΟ)

Η συνεργασία είναι γεγονός!

Την συνεργασία του με την εταιρεία ένδυσης P/COC επισημοποίησε σήμερα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με τον μικρότερο γιο του Ιβάν Σαββίδη, Νίκο να έχει πρώτη φορά ενεργό ρόλο σε υπόθεση της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ, με ό,τι μπορεί να συνεπάγεται αυτό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην συγκεκριμένη εταιρεία είναι μέτοχος ένας πρώην ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά, ο Κώστας Σταφυλίδης.

Η σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ:

"Η P/COC μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ

Την σειρά PFC την λατρέψατε από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε και τα τελευταία χρόνια βρίσκεται ψηλά στην λίστα των επιλογών σας. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πλέον την αναβαθμίζει και παράλληλα καλωσορίζει στην οικογένειά της την P/COC.

Η P/COC θα είναι πλέον ο επίσημος προμηθευτής της σειράς PFC της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία θα είναι διαθέσιμη στα επίσημα καταστήματα του Δικεφάλου και το store.paokfc.gr. Ο νέος συνεργάτης του Δικεφάλου είναι μία εταιρεία η οποία παράγει ρούχα υψηλών προδιαγραφών, με έμφαση στην κάθε λεπτομέρεια και με διάθεση για νέες ιδέες και καινοτομία.

Η ανανεωμένη σειρά PFC θα περιλαμβάνει lifestyle/casual προϊόντα ένδυσης, όπως t-shirt,πόλο, βερμούδες, ζακέτες, φούτερ, παντελόνια και διάφορα άλλα και αναμένεται να είναι σύντομα διαθέσιμη.

Η επισημοποίηση της συνεργασίας έγινε από τον γιο του Προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Νίκο Σαββίδη, τους ανθρώπους της P/COC αλλά και τον πρώην παίκτη του Δικεφάλου, Κώστα Σταφυλίδη, που είναι μέτοχος της εταιρείας.

Ο φακός του paokfc.gr ήταν εκεί και σας παρουσιάζει τις αποκλειστικές εικόνες".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags