Facebook Pixel Το συμβόλαιο που δίνει ο Παναθηναϊκός στον Δώνη και το παρασκήνιο με την δικηγόρο του Ολυμπιακού!
| 2018-05-22 22:20:00

Φοβερό αν γίνει: Θα τα σπάσουν με Δώνη και θα έχουμε ανατροπή; Ποιοι και γιατί βάζουν μπουρλότο

του Νίκου Στεργίου
Φοβερό αν γίνει: Θα τα σπάσουν με Δώνη και θα έχουμε ανατροπή; Ποιοι και γιατί βάζουν μπουρλότο

Τι ρόλο παίζουν στο deal Μολέντο - Βιγιαφάνιες και... Ολυμπιακός;

Στην τελική ευθεία μπαίνει ο σχεδιασμός για τον Παναθηναϊκό της επόμενης περιόδου, ο οποίος προχωράει κανονικά, ασχέτως τι θα γίνει με το deal του Γιάννη Αλαφούζου και του Παϊρόζ Πιενμπογκγσάντ.

Ήδη έκλεισε η ανανέωση του Χρήστου Δώνη και προχωράνε οι συζητήσεις του Νίκου Νταμπίζα ώστε να πείσει άμεσα και έναν εκ των Λουντ ή Μολίνς, ενώ πολύ σύντομα θα υπάρχουν εξελίξεις και με το θέμα του προπονητή, όπου ο Γιώργος Δώνης είναι το απόλυτο φαβορί.

Όπως σας έχει γράψει το Sportdog.gr, ο Έλληνας κόουτς είναι ο… εκλεκτός για να διαδεχθεί τον Μαρίνο Ουζουνίδη και εφόσον δεν φτάσει στα χέρια του κάποια τρομερή πρόταση από το εξωτερικό, τότε άμεσα θα πέσουν και οι υπογραφές.

Μάλιστα, στο Τριφύλλι ήδη έχουν αποφασίσει και για το συμβόλαιο που μπορούν να δώσουν στον Δώνη και αυτό δεν θα ξεπερνάει τις 200-250.000 ευρώ,  πρόταση που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα γίνει και δεκτή. Το μόνο κόλλημα, όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι, που μπορεί να προκύψει αφορά τους συνεργάτες του, αν και γι' αυτό το ζήτημα οι προβλέψεις είναι αισιόδοξες.

Ο Έλληνας προπονητής δουλεύει πάντα με τέσσερις συγκεκριμένους συνεργάτες, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια έχουν συνηθίσει να εργάζονται σε ομάδες με μεγαλύτερα συμβόλαια από αυτά που προσφέρει ο Παναθηναϊκός και για αυτό θα έχει ενδιαφέρον, αν τελικά θα συμφωνήσουν να ακολουθήσουν τον Δώνη στο Τριφύλλι. Ανάγκη πάντως από χρήματα, δεν έχουν…


Επίσης, ενδιαφέρον για… παρασκηνιακούς λόγους, θα έχει και η συνάντηση κορυφής του Γιώργου Δώνη με τη διοίκηση της ΠΑΕ και πιο συγκεκριμένα, αν θα βρεθεί σε αυτό το ραντεβού η επί χρόνια δικηγόρος του, η οποία είναι και νομική σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και γνωρίζει από πρώτο χέρι τις υποθέσεις Βιγιαφάνιες και Μολέντο, που έπαιξαν τον Γενάρη για τους ερυθρόλευκους!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags