Facebook Pixel Sportdog.gr | ΣΟΚ στη Μίλαν: Κινδυνεύει με αποβολή από την Ευρώπη!
Ποδόσφαιρο
| 2018-05-22 22:40:00

ΣΟΚ στη Μίλαν: Κινδυνεύει με αποβολή από την Ευρώπη!

Sportdog Team
ΣΟΚ στη Μίλαν: Κινδυνεύει με αποβολή από την Ευρώπη!

Πολύ άσχημα τα νέα για τους ροσονέρι.

Σε τεράστιο κίνδυνο βρίσκεται η Μίλαν, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ιταλία, απειλείται λόγω financial fair play ακόμα και με αποκλεισμό από την Ευρώπη!

Συγκεκριμένα η UEFA απέρριψε τις προτάσεις της ιταλικής ομάδας για το FFP και ξεκινά οικονομική έρευνα έτσι ώστε να διαπιστώσει τις ακριβώς συμβαίνει.

Αν λοιπόν η Μίλαν κριθεί στο σχετικό δικαστήριο… παράνομη, τότε οι ποινές που μπορεί να επιβληθούν στον σύλλογο είναι από απαγόρευση μεταγραφών, μέχρι και αφαίρεση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου που εξασφάλισε καταλαμβάνοντας την 6η θέση στο φετινό πρωτάθλημα της Serie A.

Αν συμβεί το τελευταίο, τότε η 7η Αταλάντα θα πάρει τη θέση της ομάδας του Μιλάνου συμμετέχοντας απευθείας στους ομίλους του Europa League. Επιπλέον η 8η Φιορεντίνα που τώρα είναι εκτός Ευρώπης θα συμμετάσχει από την 7η θέση στον δεύτερο προκριματικό του Europa League.

Οι Μιλανέζοι πρότειναν στην UEFA διακανονισμό ο οποίος όμως απορρίφθηκε. Μάλιστα η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία είπε στους ροσονέρι ότι πλέον θα βρίσκονται υπό καθεστώς επιτήρησης, καθώς έχουν παραβεί σημαντικούς κανόνες του FFP.

«Μετά από προσεκτική εξέταση όλων των εγγράφων και των εξηγήσεων που μας προμήθευσε ο σύλλογος, το Ερευνητικό Τμήμα της Διεύθυνσης Οικονομικού Ελέγχου Συλλόγων έκρινε ότι οι συνθήκες τις υπόθεσης δεν επιτρέπουν την τελεσφόρηση συμβιβαστικής συμφωνίας. Συγκεκριμένα, το Ερευνητικό Τμήμα της Διεύθυνσης Οικονομικού Ελέγχου Συλλόγων θεωρεί ότι, μεταξύ άλλων παραγόντων, παραμένει αβεβαιότητα σχετικά με την αναχρηματοδότηση του δανείου και των ομολόγων που πρέπει να καλυφθούν τον Οκτώβριο του 2018», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση που εξέδωσε η UEFA.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags