Facebook Pixel Sportdog.gr | «Καρφιά» Ναϊνγκολάν για το «κόψιμό» του από το Μουντιάλ: «Είναι τόσο ακατανόητο, που γελάω»!
| 2018-05-23 10:53:00

«Καρφιά» Ναϊνγκολάν για το «κόψιμό» του από το Μουντιάλ: «Είναι τόσο ακατανόητο, που γελάω»!

Sportdog Team
«Καρφιά» Ναϊνγκολάν για το «κόψιμό» του από το Μουντιάλ: «Είναι τόσο ακατανόητο, που γελάω»!

Άφησε αιχμές για την επιλογή του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.

Ο Ράτζα Ναϊνγκολάν έμεινε εκτός εθνικής Βελγίου για το Μουντιάλ της Ρωσίας και σε δηλώσεις του πέταξε "καρφιά" για τον ομοσπονδιακό τεχνικό της ομάδας, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, λέγοντας πως η απόφαση να τον αφήσει εκτός του είναι ακατανόητη.

Αρχικά ανέφερε στο "hln.be" της πατρίδας του ο άσος της Ρόμα: "Δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Κουράστηκα να με θεωρούν το κακό παιδί. Το ποδόσφαιρο είναι για εμένα ακόμα χόμπι. Εντάξει, πλέον είναι επάγγελμα, αλλά ας με κρίνουν για τις εμφανίσεις μου στο γήπεδο, όχι για όσα κάνω εκτός αυτού. Να μιλήσουμε τότε διαφορετικά και για τον Μαραντόνα;

Εσείς νομίζετε ότι όλοι οι παίκτες είναι καλά παιδιά; Δεν ντρέπομαι. Το να πάω σε ένα Μουντιάλ ήταν παιδικό μου όνειρο και τώρα αυτό χάθηκε. Τώρα θα είμαι στο βιβλίο Γκίνες. Ένας παίκτης ενός τέτοιου επιπέδου που δεν πάει σε δύο διαδοχικά Μουντιάλ. Μου είναι τόσο ακατανόητο, που γελάω".

Ο χαφ της Ρόμα αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχε με τον ομοσπονδιακό τεχνικό του Βελγίου: "Συναντηθήκαμε την Κυριακή στο Φιουμιτσίνο. Όταν μου είπε να βρεθούμε, κάλεσα τους Μέρτενς, Αζάρ, Ντε Μπράινε και Φελαϊνί να τους ρωτήσω τι πίστευαν για τη συνάντηση. Αν δηλαδή ήθελε να μου εξηγήσει συγκεκριμένους κανόνες ή να μου πει ότι δεν θα πάω στο Μουντιάλ.

Άρχισε να μου λέει ότι είμαι παίκτης κορυφαίου επιπέδου με σημαντικό ρόλο στη Ρόμα και ότι αν ήταν προπονητής συλλόγου θα έχτιζε γύρω μου την ομάδα και πως αυτό δεν μπορεί να συμβεί στην εθνική. Εν μέρει μπορώ να καταλάβω όταν λέει ότι δεν χωράει στην τακτική του. Αν όμως τραυματιστούν δύο μέσοι; Τι θα κάνει;".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags