Facebook Pixel Sportdog.gr | Ρίχνει βόμβα στον Παναθηναϊκό ο Μολέντο! Ετοιμάζει προσφυγή πριν πάει σε Ολυμπιακό; (ηχητικό)
| 2018-05-23 11:23:00

Ρίχνει βόμβα στον Παναθηναϊκό ο Μολέντο! Ετοιμάζει προσφυγή πριν πάει σε Ολυμπιακό; (ηχητικό)

Sportdog Team
Ρίχνει βόμβα στον Παναθηναϊκό ο Μολέντο! Ετοιμάζει προσφυγή πριν πάει σε Ολυμπιακό; (ηχητικό)

Τι αποκάλυψε ο Νίκος Παγκάκης.

Ο γνωστός ρεπόρτερ σε θέματα του Παναθηναϊκού αποκάλυψε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 ότι οι Πράσινοι έχουν οφειλές προς την εφορία όσον αφορά στον Ροντρίγκο Μολέντο και αυτό μπορεί να οδηγήσει τον Βραζιλιάνο ώστε να καταθέσει προσφυγή κατά του Τριφυλλιού.

«Θα έρθει στην Ελλάδα τον Ιούνιο ο Μολέντο, υπάρχει ένα θέμα με την εφορία του που δεν έχει καλυφθεί ακόμα και ο ίδιος δεν έχει πάρει κάποια απόφαση. Αν δεν καλυφθεί αυτό το σκέλος, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να κάνει προσφυγή», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του Νίκου Παγκάκη.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην χθεσινή συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, σημειώνοντας:

«Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Τσίπρα με τον Γιαννακόπουλο, υπήρξε ένα θετικό βήμα προς τη συμφωνία. Ο Πρωθυπουργός έχει δώσει μεγάλο βάρος στην επένδυση που πρόκειται να γίνει. Οι όποιες λεπτομέρειες θα υπάρξουν στις επίσημες ανακοινώσεις. Στο κομμάτι της αλλαγής του συντελεστή δόμησης, υπάρχουν θετικά μηνύματα. Θα χρειαστεί όμως χρόνος για να γίνει η αλλαγή, μιλάμε για ένα διάστημα από δύο μέχρι πέντε μήνες. Υπάρχει πάντως θετική διάθεση».

Ακούστε το ηχητικό:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags