Facebook Pixel Sportdog.gr | Φοβερές δηλώσεις για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ - «Να διασφαλιστεί η άμεση κατασκευή της νέας Τούμπας»
| 2018-05-23 15:01:00

Φοβερές δηλώσεις για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ - «Να διασφαλιστεί η άμεση κατασκευή της νέας Τούμπας»

Sportdog Team
Φοβερές δηλώσεις για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ - «Να διασφαλιστεί η άμεση κατασκευή της νέας Τούμπας»

Ποιος μίλησε!

O πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Απόστολος Οικονομίδης αναφέρθηκε στο ζήτημα της καtασκευής της νέας Τούμπας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Αθλητικό Metropolis 95,5 fm:

Για την κατασκευή της νέας Τούμπας: «Από τη στιγμή που αποφασίστηκε το γήπεδο να χτιστεί στη θέση του υπάρχοντος γηπέδου, πρέπει να προσέξουμε να μην πάθουμε αυτά που έπαθε η ΑΕΚ. Τα περί 180 εκκρεμοτήτων που μου λέτε δεν ξέρω ποια είναι, όμως, πιστεύω ότι και ο Ιβάν Σαββίδης και ο κ. Κατσαρής, ο οποίος ξέρει τα πάντα σε ό,τι αφορά το γήπεδο, θα διασφαλίσουν ότι με το γκρέμισμα θα αρχίσουν αμέσως οι εργασίες για την ανέγερση του νέου γηπέδου».

Για τις εκκρεμότητες που πρέπει να διευθετηθούν: «Οι εκκρεμότητες προέρχονται από το κράτος, δεν είναι δικές μας. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να διασφαλίσουμε ότι με το γκρέμισμα θα ξεκινήσει αμέσως το έργο, για να μην έχουμε προβλήματα».

Για το πότε θα είναι έτοιμο το νέο γήπεδο: «Δεν θα ήθελα να μπω σε αυτήν την διαδικασία. Δεν ξέρω τις λεπτομέρειες των εμποδίων και ποια είναι τα αρμόδια υπουργεία. Δεν μπορώ να τοποθετήσω χρονικά το θέμα. Ο Ιβάν Σαββίδης έχει ένα φιλόδοξο σχέδιο και εφ’ όσον παρθούν οι άδειες και διασφαλιστεί η άμεση κατασκευή, πιστεύω ότι από τη στιγμή που θα ξεκινήσουν τα έργα σε 18-24 μήνες θα έχει τελειώσει».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags