Facebook Pixel Έτσι κράτησαν στον Παναθηναϊκό τον Δώνη - Ποιες οι επόμενες κινήσεις του Νταμπίζα
| 2018-05-23 22:53:00

Καυτό παρασκήνιο για τον νέο ΠΑΟ των Δώνη-Νταμπίζα! Έτσι έπεσαν οι υπογραφές, ποια η επόμενη κίνηση

Sportdog Team
Καυτό παρασκήνιο για τον νέο ΠΑΟ των Δώνη-Νταμπίζα! Έτσι έπεσαν οι υπογραφές, ποια η επόμενη κίνηση

Το «τρένο» χτίζει ήδη το ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Ο Χρήστος Δώνης έγινε ο πρώτος παίκτης που υπέγραψε συμβόλαιο ανανέωσης για τον Παναθηναϊκό της νέας περιόδου, ασχέτως αν στην διοίκηση θα βρίσκεται ο Γιάννης Αλαφούζος ή Παϊρόζ Πιενμπογκσάντ ή αν θα είναι προπονητής ο πατέρας του.

Μάλιστα, ο Έλληνας άσος υπέγραψε τελικά συμβόλαιο για δύο χρόνια και όχι για δύο + δύο όπως αρχικά είχε διαρρεύσει, καθώς δεν γινόταν οι Πράσινοι τη δεδομένη στιγμή να… σηκώσουν τις αποδοχές του.

Ο νεαρός χαφ, ο οποίος μέχρι φέτος αμείβονταν με 90.000 ευρώ, από του χρόνου θα λαμβάνει 130.000 ευρώ ετησίως, ενώ αν υπέγραφε για δύο + δύο και με τα μπόνους που είχαν πέσει στο τραπέζι, η συνολική συμφωνία για την τετραετία, θα προσέγγιζε τις 800.000 ευρώ!

Ο Χρήστος Δώνης λοιπόν είναι ο παίκτης πάνω στον οποίο ο Παναθηναϊκός θα στηρίξει μεγάλο μέρος από την προσπάθεια της επόμενης σεζόν, η οποία θα είναι εξαιρετικά δύσκολη, λόγω και των περιορισμών που ανακοινώθηκαν και επίσημα το μεσημέρι της Τετάρτης.

Η συγκεκριμένη κίνηση πάντως, σίγουρα δεν… χαλάει και τον Γιώργο Δώνη, ο οποίος το τελευταίο διάστημα βρίσκεται συνεχώς συζητήσεις με τον Νίκο Νταμπίζα και ετοιμάζεται πολύ σύντομα, εάν δεν προκύψει κάτι συγκλονιστικό, να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Τριφυλλιού.

Οι δύο άνδρες δουλεύουν ήδη για τον σχεδιασμό της νέας ομάδας και κάπως έτσι έχουν προκύψει τα σενάρια για τον Γκιγιέρμο Μολίνς, αλλά και για τον Αντονί Μουνιέ, τον οποίο θέλουν να διατηρήσουν στο ρόστερ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags