Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερές εξελίξεις στον ΠΑΟ - Πού «δίνει» την ομάδα ο Αλαφούζος - Σενάριο για συνεργασία-βόμβα
| 2018-05-24 10:00:00

Τρομερές εξελίξεις στον ΠΑΟ - Πού «δίνει» την ομάδα ο Αλαφούζος - Σενάριο για συνεργασία-βόμβα

του Νίκου Στεργίου
Τρομερές εξελίξεις στον ΠΑΟ - Πού «δίνει» την ομάδα ο Αλαφούζος - Σενάριο για συνεργασία-βόμβα

Τρελό «ξύλο» για την ΠΑΕ και πρωτοσέλιδο-κόλαση. Τι... ψήνεται;

Μεγάλος αναβρασμός επικρατεί στις τάξεις του Παναθηναϊκού όσον αφορά την «επόμενη μέρα» του συλλόγου, καθώς, από τη μία, ο Γιάννης Αλαφούζος ετοιμάζεται σήμερα να συναντηθεί με τον Παϊρότζ Πιενγκμποσάντ για να προχωρήσει τη διαδικασία μεταβίβασης των μετοχών του Τριφυλλιού και από την άλλη, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος παρουσιάζεται να πήρε το «πράσινο φως» από την κυβέρνηση στη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα για το «Athens Alive», κάτι που του δίνει τη δυνατότητα να κάνει νέο «μπάσιμο» για την αγορά της ΠΑΕ.

Παράλληλα, από την πλευρά του αφεντικού της ΚΑΕ υπάρχει η άποψη ότι η νυν διοίκηση δε θέλει να καθίσει στο τραπέζι των συζητήσεων και γι’ αυτό «τρέχει» το ενδιαφέρον που υπάρχει από την «Pan Asia». Μία στάση την οποία «καυτηριάζει» με άκρως επιθετικό τρόπο και το σημερινό πρωτοσέλιδο της «Πράσινης» (δείτε το ΕΔΩ).

Στο μεταξύ, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, σε αυτή τη φάση, δείχνει να έχει «περικυκλώσει» την ΠΑΕ, έχοντας την έγκριση της κυβέρνησης για το πρότζεκτ στο ΟΑΚΑ και ενώ ετοιμάζεται να πάρει στα χέρια του και τον έλεγχο του Ερασιτέχνη. Με αυτό τον τρόπο αναμένεται, άλλωστε, να πιέσει για να ανατρέψει τα δεδομένα και να προλάβει τις εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Από την άλλη, αν δεν καταφέρει, ακούγεται έντονα ότι μπορεί να επιδιώξει συνεργασία με τον Παϊρότζ Πιενγκμποσάντ. Μάλιστα, οι πληροφορίες του sportdog.gr αναφέρουν ότι ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας είναι ήδη ενήμερος για όλες τις κινήσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και θα ζητήσει συνάντηση με το αφεντικό της «πράσινης» ΚΑΕ, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν πιθανότητες να πορευθούν με κάποιο τρόπο μαζί, από τη στιγμή που ο Έλληνας επιχειρηματίας κρατάει στα χέρια του το ισχυρό «χαρτί» του γηπέδου. Εξάλλου, αν ο Παϊρότζ Πιενγκμποσάντ αναλάβει την ΠΑΕ είναι «υποχρεωμένος» να συνεργαστεί με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο από τη στιγμή που δεύτερος θα έχει τα ηνία του Ερασιτέχνη.  

Στο μεταξύ, από την πλευρά του Ταϊλανδού επενδυτή εξακολουθεί να «βγαίνει» προς τα έξω μεγάλη αισιοδοξία για την ολοκλήρωση του deal. Μάλιστα, όπως σας γράφαμε και χθες, οι άνθρωποι που είναι πίσω από τις διαπραγματεύσεις επιμένουν να υποστηρίζουν πως σύντομα όλα θα έχουν τελειώσει θετικά, το αργότερο μέχρι την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags