Facebook Pixel Sportdog.gr | Αδιανόητο «μπάχαλο» στον ΠΑΟΚ και πρωτοσέλιδο-πυρκαγιά - Θα τινάξουν στον αέρα τη... συμφωνία;
| 2018-05-24 10:35:00

Αδιανόητο «μπάχαλο» στον ΠΑΟΚ και πρωτοσέλιδο-πυρκαγιά - Θα τινάξουν στον αέρα τη... συμφωνία;

του Λάζαρου Γεωργίδη
Αδιανόητο «μπάχαλο» στον ΠΑΟΚ και πρωτοσέλιδο-πυρκαγιά - Θα τινάξουν στον αέρα τη... συμφωνία;

Aπίστευτα πράγματα στην Τούμπα, τι παίζεται με το απρόσμενο deal.

Μεγάλο «μπάχαλο» έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες στις τάξεις του ΠΑΟΚ μετά τη χθεσινή αιφνιδιαστική άφιξη του Ντάριο Σρνα στη Θεσσαλονίκη. Αρχικά, από τον Δικέφαλο του Βορρά δήλωσαν άγνοια για την παρουσία του Κροάτη άσου στην Ελλάδα, ωστόσο τον παίκτη υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο ο Λούμπος Μίχελ και στη συνέχεια διάρρευσε ότι έγιναν επίσημες συζητήσεις για το ενδεχόμενο μεταγραφής του στην Τούμπα.

Μάλιστα, πληροφορίες αργά του βράδυ της Τετάρτης ανέφεραν ότι οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία, προκειμένου ο έμπειρος μπακ να φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα, ενώ διέρρευσαν και λεπτομέρειες από το συμβόλαιο που προτάθηκε στον ποδοσφαιριστή, το οποίο αφορά διάρκεια για 1+1 χρόνια, με «καθαρές» αποδοχές 500.000 ευρώ.

Πάντως, την ίδια στιγμή φαίνεται πως οι υπογραφές ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν έχουν πέσει ακόμα και πως υπάρχει αμφότερη επιφυλακτικότητα για να κλείσει το deal. Μάλιστα, ο Ντάριο Σρνα μιλώντας χθες σε συμπατριώτες του έλεγε ότι δε συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ, δεν πέρασε ιατρικά και πως σήμερα το πρωί θα αναχωρούσε από τη Θεσσαλονίκη. Όπως αναφέρουν κάποιες φήμες, ο έμπειρος Κροάτης ενδεχομένως να περιμένει κάτι καλύτερο από οικονομικής άποψης, μιας και δεδομένα έχει «ψαχτεί» για… εξωτικούς προορισμούς, αν και στην καριέρα του έχει απολαύσει μεγάλα συμβόλαια.

Παράλληλα, εντύπωση προκαλεί και το σημερινό πρωτοσέλιδο της «Metrosport» (δείτε το παρακάτω), το οποίο κάνει λόγο για «ρίσκο» από πλευράς ΠΑΟΚ με έναν παίκτη μεγάλης ηλικίας (36 ετών), που έχει να παίξει πολλούς μήνες και που αγωνίζεται σε μια θέση που η ομάδα δεν έχει άμεση ανάγκη για ενίσχυση. Δεν αποκλείεται, δηλαδή, οι «ενστάσεις» της εφημερίδας να έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι όντως ακόμα δεν έχουν πέσει οι υπογραφές ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Από την άλλη, βέβαια, το όλο το deal το έχει χειριστεί ο Λούμπος Μίχελ με τις… ευλογίες του Γιώργου Σαββίδη, ο οποίος από φέτος δείχνει να έχει πολύ ενεργό ρόλο στα μεταγραφικά της ομάδας. Οπότε δεν είναι εύκολο η υπόθεση να οδηγηθεί σε… φιάσκο, ειδικά από τη στιγμή που όλα δημοσιεύτηκαν και δεν έγιναν οι συζητήσεις κάτω από άκρα μυστικότητα.

Εξάλλου, στον ΠΑΟΚ φαίνεται να βλέπουν την αξιοποίηση του συγκεκριμένου παίκτη πολύπλευρα και όχι μόνο αγωνιστικά. Θεωρούν, δηλαδή, ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής που με την εμπειρία και τα ηγετικά του χαρακτηριστικά μπορεί να βοηθήσει στα αποδυτήρια, ενώ λέγεται ότι του έγινε από τώρα πρόταση για να αναλάβει αργότερα και πόστο στην ομάδα, χωρίς να διευκρινιστεί ο ρόλος του.

Όπως και να έχει, όλα τα παραπάνω κάνουν τη συγκεκριμένη υπόθεση αρκετά περίπλοκη και κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά για την εξέλιξη που θα έχει. Εν αναμονή, λοιπόν, καθώς οι φήμες δίνουν και παίρνουν, χωρίς προς το παρόν να υπάρχει σιγουριά είτε για συμφωνία, είτε για «ναυάγιο» στις συζητήσεις ανάμεσα στον Ντάριο Σρνα και τον ΠΑΟΚ. Ίδωμεν…

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags