Facebook Pixel Πάει για τέσσερις μεταγραφές ο Ολυμπιακός - Ικανοποιημένος ο Μαρτίνς
| 2018-05-24 23:30:00

«Σκοτώνει» ο Ολυμπιακός με 4 μεταγραφάρες - Ονόματα στο «πιάτο», «άναυδος» ο Μαρτίνς

του Παναγιώτη Νικολάου
«Σκοτώνει» ο Ολυμπιακός με 4 μεταγραφάρες - Ονόματα στο «πιάτο», «άναυδος» ο Μαρτίνς

Δεν πιστεύει ο Πορτογάλος όσα βλέπει, εδώ το πάρε-δώσε.

Ο Ολυμπιακός προχωρά τον μεταγραφικό του σχεδιασμό «αθόρυβα», αφού πριν ακόμα μπει ο Ιούνιος έχει ουσιαστικά ολοκληρώσει τρεις κινήσεις (Χριστοδουλόπουλος, Γιαννιώτης, Καμαρά) και έχει στα υπ’ όψιν του στόχους για την άμυνα και την επίθεση.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportdog.gr, ο τρόπος που κινούνται οι Ερυθρόλευκοι στο μεταγραφικό «παζάρι» έχει αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος θεωρεί πως όλα «κυλούν» βάσει σχεδίου και δεν έχει κανένα παράπονο. Παράλληλα, πηγές που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα επισημαίνουν ότι ο Πορτογάλος έχει κατανοήσει πλήρως το σκεπτικό του Ολυμπιακού στην επερχόμενη μεταγραφική περίοδο και φροντίζει να είναι προσεκτικός στις υποδείξεις του, συμπλέοντας πλήρως με τη διοίκηση.

Φυσικά, ο Μαρτίνς δεν ήταν αυτός που έφερε τους τρεις προαναφερθέντες ούτε πρότεινε τον φερόμενο ως πρώτο στόχο για την άμυνα, Ροντρίγκο Μολέντο. Ωστόσο, με δεδομένο ότι εμφανίζεται ικανοποιημένος, συμπεραίνουμε ότι υπάρχει έντονη κινητικότητα για περιπτώσεις που δεν έχουν διαρρεύσει, αφού τόσο η διοίκηση όσο και το τεχνικό τιμ κρατούν χαμηλό προφίλ και δεν αποκαλύπτουν τίποτα για τις μεταγραφικές υποθέσεις που τρέχουν.

Ο Μολέντο και οι… άλλοι

Πάντως, σχετικά με τον Μολέντο, ακούγεται έντονα ότι έχει υπάρξει συμφωνία του Ολυμπιακού με την πλευρά του παίκτη και πλέον απομένει το σχετικό «ΟΚ» από την Ιντερνασιονάλ. Οι Βραζιλιάνοι, ωστόσο, είναι αρκετά δύσκολοι στα παζάρια, με αποτέλεσμα να υπάρχει η εκτίμηση ότι η μεταγραφή θα αργήσει αρκετά να πραγματοποιηθεί και ίσως να φτάσουμε ακόμα και στον Ιούλιο.

Παρεμπιπτόντως, όπως σας έχουμε επισημάνει, ο Ολυμπιακός θα κινηθεί πιθανότατα για δύο στόπερ, αφού η νέα σεζόν δύσκολα θα βρει τον Μπιόρν Ένγκελς στο ρόστερ. Αν υποθέσουμε ότι ο ένας θα είναι ο Μολέντο, για τον δεύτερο δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα. Στα υπ’ όψιν βρίσκεται ο Κριστιάν Λέμα, ενώ ο έτερος στόχος, Πεδράο, φαντάζει δύσκολη περίπτωση επειδή είναι πολύ ακριβός.

Πάει και για δύο επιθετικούς

Το ίδιο και για την επίθεση, εκεί όπου ο Ολυμπιακός αναμένεται να ψάξει για δύο παίκτες.

Ο Κλέμπερ έχει ουσιαστικά κλείσει ήδη και οι Ερυθρόλευκοι μπορούν να τον φέρουν όποτε το θελήσουν για αντικαταστάτη του Τζούρτζεβιτς, εάν φυσικά ο Σέρβος φύγει. Αντίστοιχα «χτενίζουν» την αγορά για πιθανό αντικαταστάτη του Ανσαριφάρντ, ο οποίος φέρεται να «ψάχνεται» για εξωτερικό και δεν αποκλείεται ένα καλό Μουντιάλ να φέρει ικανοποιητική πρόταση για τον Ιρανό.

Το θέμα του Γκασπάρ

Τέλος, ορισμένα δημοσιεύματα επανέφεραν στην επικαιρότητα του Ολυμπιακού τον Μπρούνο Γκασπάρ, δεξιό μπακ της Φιορεντίνα, για τον οποίο οι Ιταλοί γράφουν ότι «παίζει» το ενδεχόμενο να γίνει ανταλλαγή με τον Γιάγκος Βούκοβιτς.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παίκτης έχει ως προτεραιότητά του τους Πειραιώτες, ωστόσο ακόμα δεν έχει γίνει κάποια κουβέντα μαζί του ή με τον μανάτζέρ του, Κάρλος Γκονσάλβες (που έχει επίσης πελάτες τον Μάρκο Σίλβα και τον Πάουλο Μπέντο).

Πάντως, οι Ερυθρόλευκοι δεν έχουν λόγο να βιαστούν σε αυτή την περίπτωση, αφού είναι καλυμμένοι στα δεξιά της άμυνας και για να προχωρήσουν σε μεταγραφή, πρέπει πρώτα να δουν τι θα συμβεί με τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος δεν έχει φέρει κάποια πρόταση για να αποχωρήσει και η υπόθεση έχει ακόμα δρόμο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags