Πρόβλημα έχει παρουσιαστεί με το ΟΑΚΑ, ενόψει του τελικού του χάντμπολ ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό/Όμιλο Ξυνή, όπως επίσης και για την αναμέτρηση για τα ημιτελικά της Α1 μπάσκετ ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.

Ο λόγος είναι ότι και τα δύο ματς έχουν οριστεί για το προσεχές Σάββατο (26/05), με τον τελικό του χάντμπολ να είναι προγραμματισμένος για τις 15:30 στην αίθουσα «Κασιμάτης», και το ματς του μπάσκετ στις 18:00 στην αίθουσα «Νίκος Γκάλης».

Στις 22/05 με έγγραφο το οποίο έστειλε η Αστυνομία, ζήτησε από τις διοργανώτριες αρχές των δύο πρωταθλημάτων, είτε να αλλάξει η ημέρα του ενός ματς, είτε να υπάρξει μεταξύ τους διαφορά πέντε ωρών, ώστε να μπορέσει να εγγυηθεί για την ασφάλειά τους.

Η ΟΧΕ, με έγγραφό της, ενημέρωσε πως λόγω της τηλεοπτικής μετάδοσης δεν μπορεί να αλλάξει την ημερομηνία του ματς, αλλά να μεταφέρει την ώρα έναρξης στις 14:30, ώστε να υπάρξει μεγαλύτερο περιθώριο για την διεξαγωγή του μπάσκετ.

Ο ΕΣΑΚΕ, από την μεριά του, άλλαξε την ώρα του μπάσκετ, για τις 17:30, κάτι που σύμφωνα με τους όρους που έχει θέσει η αστυνομία δεν επιτρέπει τη διεξαγωγή του ματς.

Η διεξαγωγή των ματς παραμένει στον «αέρα», με το θέμα να αναμένεται να λυθεί με απόφαση του Υφυπουργού αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, το αργότερο μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής (25/05).