Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στα χέρια του Ταϊλανδού επιχειρηματία!
| 2018-05-25 07:20:00

Ρεπορτάζ που τα αλλάζει όλα στον ΠΑΟ - Τι συνέβη με Παϊρόζ-Αλαφούζο - Το κουμάντο ο...

Sportdog Team
Ρεπορτάζ που τα αλλάζει όλα στον ΠΑΟ - Τι συνέβη με Παϊρόζ-Αλαφούζο - Το κουμάντο ο...

Νέα εποχή!

Σύμφωνα με το «Sportime» Αλαφούζος και Παϊρόζ έχουν δώσει τα χέρια και απομένουν τα τυπικά ώστε να ολοκληρωθεί και επίσημα το deal και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός να αλλάξει χέρια.

Ο οικονομικός και νομικός έλεγχος δεν έδειξε άγνωστο, με αποτέλεσμα να επισπευσθεί η συμφωνία. Από εδώ και πέρα απομένουν οι λεπτομέρειες όπως οι υπογραφές, η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου που θα φέρει την εισροή των χρημάτων στην ομάδα και η συμπλήρωση του φακέλου στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Αβράαμ Γκραντ θα είναι εκείνος που θα έχει τη γενική εποπτεία της ομάδας, αλλά όχι από την Αθήνα, στην επόμενη μέρα καθώς θα παίρνει τις αποφάσεις για όλα τα σημαντικά ζητήματα.

Η θέση του Νίκου Νταμπίζα θα επανεκτιμηθεί, την ώρα που ο Γκραντ φέρεται να έχει καλή άποψη για τον Γιώργο Δώνη.

Λόγω των περιορισμών στις μεταγραές θα γίνει για μία μεταγραφή ποδοσφαιριστή άνω των 23 που θα κάνει... γκελ στην αγορά της πατρίδας του, πιθανότατα επιθετικού, καθώς εκεί εντοπίζεται το μεγάλο πρόβλημα στην ομάδα.

Φαίνεται σίγουρο είναι πως ο Παναθηναϊκός θα παραμένει και την επόμενη σεζόν στο γήπεδο της Λεωφόρου και θα υπάρξουν συζητήσεις και επαφές για το νέο σπίτι του συλλόγου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags