Facebook Pixel Sportdog.gr | Δεν πήρε το μήνυμα ο Μανόλο - Η ομιλία του «τίγρη» που έδειξε διαζύγιο με Χιμένεθ
| 2018-05-25 11:52:00

Δεν πήρε το μήνυμα ο Μανόλο - Η ομιλία του «τίγρη» που έδειξε διαζύγιο με Χιμένεθ

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Δεν πήρε το μήνυμα ο Μανόλο - Η ομιλία του «τίγρη» που έδειξε διαζύγιο με Χιμένεθ

Πότε ο Δημήτρης Μελισσανίδης άνοιξε την πόρτα στον Ισπανό.

Μόνο οι ανακοινώσεις απομένουν για την επισημοποίηση του διαζυγίου του Μανόλο Χιμένεθ με την ΑΕΚ. Όπως σας ενημέρωσε το sportdog.gr, ο λόγος της διαφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών φέρεται να είναι το ποσό που έχει ζητήσει για να υπογράψει νέο συμβόλαιο ο Ισπανός, που αγγίζει το 1,5 εκατ. ευρώ μαζί με τους συνεργάτες του, όταν το τρέχον συμβόλαιο προέβλεπε 600.000 ευρώ για εκείνον και άλλες 100.000 ευρώ για τους συνεργάτες του!

Τα αίτια όμως είναι βαθύτερα. Μπορεί ο 54χρονος τεχνικός να είχε συμφωνήσει σε όλα με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και όλα έδειχναν, ότι θα συνέχιζε στην ΑΕΚ, τα δεδομένα όμως διαφοροποιήθηκαν με τη στάση του Μανόλο. Μάλιστα ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης είχε ανοίξει έμμεσα την πόρτα στον Ανδαλουσιανό.

Πότε; Στην ομιλία που είχε κάνει προς τους παίκτες της ΑΕΚ στην τελευταία προπόνηση της σεζόν.

«Και του χρόνου θα είμαστε πιο δυνατοί, πιο ενισχυμένοι. Μην το δείτε εγωιστικά αυτό που θα σας πω αλλά να ξέρετε ότι σαν ομάδα όποιον παίκτη γουστάρουμε φέρνουμε, όποιον τον θέλουμε τον κρατάμε», είχε πει ο «τίγρης» στέλνοντας το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, όχι μόνο τους ποδοσφαιριστές, μετά τη μεταγραφή του Χριστοδουλόπουλου στον Ολυμπιακό.

Από τη στιγμή που Χιμένεθ συνομίλησε με τη Λας Πάλμας, όπως φαίνεται θα έχει την τύχη του Λάζαρου... 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags