Facebook Pixel «Bόμβες» Χιμένεθ για Λας Πάλμας και... ΑΕΚ - «Πολλά χρήματα και τριετές συμβόλαιο»!
| 2018-05-25 13:13:00

«Ρουκέτες» Χιμένεθ στο Sportdog για Λας Πάλμας και... ΑΕΚ - «Πολλά χρήματα και τριετές συμβόλαιο»!

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
«Ρουκέτες» Χιμένεθ στο Sportdog για Λας Πάλμας και... ΑΕΚ - «Πολλά χρήματα και τριετές συμβόλαιο»!

Από πότε τα λέει ο Μανόλο με τους Ισπανούς και τι απαιτήσεις έχει;

Ο Μανόλο Χιμένεθ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αποτελέσει παρελθόν από την ΑΕΚ, λόγω οικονομικών διαφορών, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ.

Ένας από τους ανθρώπους που εδώ και καιρό μιλούσε για το διαζύγιο του 54χρονου τεχνικού που οδήγησε την Ένωση στους τίτλους μετά από 24 χρόνια ήταν ένας συνεπίθετος του Ανδαλουσιανού. Ο λόγος για τον Λίτο Χιμένεθ, τον ρεπόρτερ της Marca στα Κανάρια Νησία, ο οποίος είχε αποκαλύψει το ενδιαφέρον της Λας Πάλμας για τον προπονητή του Δικεφάλου.

Το sportdog.gr συνομίλησε με τον Ισπανό δημοσιογράφο, το ρεπορτάζ του οποίου έχει αμφισβητηθεί αρκετές φορές στην Ελλάδα, επιβεβαιώνεται, όμως, σε δύο σημαντικές υποθέσεις, όπως αυτή του Σέρχιο Αραούχο και τώρα του Μανόλο Χιμένεθ.

Πόσο καιρό συνομιλεί ο Σεβιγιάνος με τη Λας Πάλμας; «Μιλάνε εδώ και τρεις εβδομάδες. Την τελευταία ειδικά οι συζητήσεις έχουν κορυφωθεί», ανέφερε ο Λίτο Χιμένεθ στο sportdog.gr

Ο δημοσιογράφος κλήθηκε να απαντήσει, αν ο συμπατριώτης του, ο οποίος φέτος οδήγησε την ΑΕΚ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, έχει προτάσεις από αλλες ομάδες στην πατρίδα του και αν η ομάδα των Κανάριων Νήσων, που θα αγωνίζεται του χρόνου στη Σεγούντα, είναι ιδανικός προορισμός για έναν τεχνικό, του οποίου οι μετοχές έχουν κάνει limit up στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, λόγω και της φετινής παρουσίας του Δικεφάλου στην Ευρώπη.

«Δεν γνωρίζω αν έχει στα χέρια του άλλες προτάσεις από Ισπανία. Ξέρω, όμως, ότι του αρέσει πολύ η Λας Πάλμας ως ομάδα», απάντησε ο ρεπόρτερ του Radio Marca, ο οποίος αποκάλυψε τι ζήτησε ο Μανόλο Χιμένεθ από την ομάδα των Κανάριων Νήσων.

«Σε μια διαπραγμάτευση παίζουν πολλά πράγματα ρόλο. Ο Χιμένεθ ήθελε πολλά χρήματα και τριετές συμβόλαιο», επισήμανε ο δημοσιογράφος, φωτίζοντας παραπάνω τις αιτίες του διαζυγίου με την ΑΕΚ, η οποία διατηρεί σφιχτή οικονομική πολιτική και δεδομένα δεν επρόκειτο να πρόσφερε τριετή συμφωνία στον Ισπανό προπονητή, όπως σας αποκαλύψαμε και σε δικό μας ρεπορτάζ.

Η ισπανική είναι μία αγορά που ενδεχομένως η ΑΕΚ θα έχει ρίξει ματιές για την εύρεση αντικαταστάτη του Μανόλο Χιμένεθ. Ο Λίτο Χιμένεθ, όμως, δήλωσε ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν ξεκάθαρες πληροφορίες γι' αυτήν την αναζήτηση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags