25/05/18 - 15:34

Ο Δημάτος αποχαιρέτησε τον Μανόλο – Ανάρτηση με ευχαριστίες για τον μικρό Ανδρέα

Ο υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΑΕΚ έστειλε μήνυμα για το διαζύγιο με τον Ισπανό.

Sportdog Team
Ο Δημάτος αποχαιρέτησε τον Μανόλο – Ανάρτηση με ευχαριστίες για τον μικρό Ανδρέα
1.028views 0shares

Άψογη χαρακτήρισε τη συνεργασία του με τον Μανόλο Χιμένεθ ο Ανδρέας Δημάτος. Με ανάρτησή του στο Facebook τον ευχαρίστησε για την προσφορά, ενώ εξήρε και τη στάση του απέναντι στον μικρό Ανδρέα.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Ανδρέα Δημάτου:

«Kολλητοί δεν γίναμε ποτέ, αλλά στη διάρκεια της συνεργασίας μας κατάφερε ο ένας να κερδίσει την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση του άλλου. Ίσως αυτό να είναι και το σημαντικότερο!

Γιατί αυτή η εκτίμηση διαρκεί για πάντα, ενώ οι επαγγελματικές συνεργασίες θα έχουν μόνιμα ημερομηνία λήξης! Έτσι θα συμβαίνει για πάντα στο ποδόσφαιρο και όλοι είναι υποχρεωμένοι να κοιτάξουν την επόμενη μέρα.

Μανόλο, σε ευχαριστώ για την άψογη συνεργασία, σε ευχαριστώ για την αγάπη και την προσφορά σου στην ΑΕΚ, αλλά θα μου επιτρέψεις να σε ευχαριστήσω περισσότερο για την αγάπη και την φροντίδα σου στον μικρό Ανδρέα.

Τον χαρακτήρισες πρωταθλητή, πριν καν στεφθεί η ΑΕΚ πρωταθλήτρια Ελλάδας και τήρησες την υπόσχεσή σου, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, να του παραδώσεις το μετάλλιο του πρωταθλητή, πριν επιστρέψεις στη Σεβίλλη...

Να είσαι σίγουρος ότι θα κάνω αυτό που μου ζήτησες!

Γιατί το ποδόσφαιρο δεν είναι το παν και γιατί ποτέ δεν θα υποκαταστήσει ούτε την πραγματική ζωή, ούτε την πραγματική μάχη για τη ζωή!».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ