Facebook Pixel Εξετάζει την περίπτωωη του Τόμασον ο Ολυμπιακός
| 2018-05-25 23:15:00

Νέο χτύπημα Μαρινάκη με χάφαρο από Γαλλία - «Ζεσταίνεται» κι έρχεται ο παικταράς (BINTEO)

του Παναγιώτη Νικολάου
Νέο χτύπημα Μαρινάκη με χάφαρο από Γαλλία - «Ζεσταίνεται» κι έρχεται ο παικταράς (BINTEO)

Ποιος θα παίξει δυνατά για τον Ολυμπιακό; Εδώ το όνομά του.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έφτασε πριν λίγες μέρες στην Ελλάδα για μόνιμη εγκατάσταση, κάτι που σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός «φουλάρει» πλέον για την ολοκλήρωση του προγραμματισμού ενόψει της μεταγραφικής περιόδου.

Όπως σας έχουμε επισημάνει και στο παρελθόν, μια από τις προτεραιότητες των Ερυθρολεύκων παρουσιάζεται να είναι η απόκτηση ενός κεντρικού χαφ με δημιουργικές ικανότητες, ο οποίος ουσιαστικά θα πάρει τη θέση του Βάντις Οτζίτζα-Οφόε.

Στο πλαίσιο αυτό, οι Πειραιώτες εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του Αντριέν Τόμασον, ο οποίος μένει ελεύθερος από τη γαλλική Ναντ.

Ο Τόμασον είναι 24 ετών και προέρχεται από γεμάτες σεζόν, αφού την τελευταία τριετία κατέγραψε συνολικά 123 συμμετοχές με τη φανέλα της Ναντ στο γαλλικό πρωτάθλημα, αποτελώντας ένας από τους βασικούς «πυλώνες» της ομάδας.

Ο Γάλλος άσος αποτελεί εξαιρετική περίπτωση για τον Ολυμπιακό, καθώς κυκλοφορεί ελεύθερος, ενώ παράλληλα βρίσκεται σε εξαιρετική ποδοσφαιρική ηλικία δίχως να του λείπει και η εμπειρία, έχοντας πρωταγωνιστήσει για τρία χρόνια στο υψηλό επίπεδο του γαλλικού πρωταθλήματος.

Μοναδικό μειονέκτημα του Τόμασον φαίνεται να είναι το αρκετά υψηλό κασέ του, όμως εάν ο Μαρτίνς αποφασίσει ότι αυτός είναι ο εκλεκτός για τα χαφ, ο Βαγγέλης Μαρινάκης πιθανότατα δεν του χαλάσει το… χατήρι!
 

Δείτε τον Τόμασον εν δράσει:

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags