25/05/18 - 20:46

Άνω-κάτω το ελληνικό ποδόσφαιρο! Η καταγγελία που θα φέρει φοβερές εξελίξεις

Πώς μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα ακόμα και στη Σούπερ Λιγκ.

Sportdog Team
Άνω-κάτω το ελληνικό ποδόσφαιρο! Η καταγγελία που θα φέρει φοβερές εξελίξεις
2.752views 0shares

Σε επίσημη καταγγελία σε βάρος του ΟΦΗ στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ, για τον αγώνα με τον Αιγνιακό αναμένεται να προχωρήσει η Παναχαϊκή. Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Κόσμος της Πάτρας» η αχαϊκή ομάδα μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να προχωρήσει σε επίσημη καταγγελία στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ σε βάρος του ΟΦΗ, καθώς διενεργείται προκαταρκτική εξέταση για τον αγώνα με τον Αιγινιακό και πιο συγκεκριμένα για τα εισιτήρια με τα οποία οι Μακεδόνες ταξίδεψαν στο Ηράκλειο.

Οι «κοκκινόμαυροι» οι οποίοι έχουν έννομο συμφέρον αναμένεται να κυνηγήσουν την συγκεκριμένη υπόθεση. Το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ, το οποίο προχωρά στην συλλογή όλων των απαραιτήτων στοιχείων προκειμένου να προχωρήσει στην κατάθεση της επίσημης καταγγελίας, έπειτα από την σχετική εντολή που πήρε από υψηλά πρόσωπα της Παναχαϊκής Συμμαχίας.

Μάλιστα το δημοσίευμα αναφέρει πως η Παναχαϊκή σκοπεύει να μπλοκάρει την επικύρωση της βαθμολογίας ζητώντας να ασκηθεί δίωξη στον ΟΦΗ, και προφανώς στόχος της είναι να... προλάβει και να πάρει αυτή το εισιτήριο των Κρητικών για την Σούπερ Λιγκ.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ