Facebook Pixel Sportdog.gr | Μεγάλη αποκάλυψη από Μοριέντες: «Είχα πρόταση από ελληνική ομάδα»!
| 2018-05-26 13:45:00

Μεγάλη αποκάλυψη από Μοριέντες: «Είχα πρόταση από ελληνική ομάδα»!

Sportdog Team
Μεγάλη αποκάλυψη από Μοριέντες: «Είχα πρόταση από ελληνική ομάδα»!

Δυστυχώς δεν ήρθε αυτός ο παικταράς στην Ελλάδα...

Ο παλαίμαχος επιθετικός των Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ, Φερνάντο Μοριέντες έκανε δηλώσεις στον Sport24 Radio 103.3 και μεταξύ άλλων είπε ότι προς το τέλος της καριέρας του είχε πρόταση από ελληνική ομάδα, της οποίας το όνομα δεν αποκάλυψε.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν υπάρχει φαβορί στην αποψινή (26/5) αναμέτρηση, Ρεάλ Μαδρίτης-Λίβερπουλ:

«Κάθε τελικός είναι ανοιχτός, αλλά φαβορί είναι η Ρεάλ που έχει κατακτήσει το τρόπαιο τα δύο τελευταία χρόνια. Έχει την ευκαιρία να το πάρει για τρίτη σερί σεζόν και να γράψει ιστορία. Πάντως, η Λίβερπουλ είναι μία πολύ συμπαγής ομάδα. Περιμένω να δω ένα ανοιχτό ματς, αφού μιλάμε για δύο ομάδες που βάζουν γκολ και κυρίως παίρνουν ρίσκα στην άμυνά τους. Θα έχει αρκετά γκολ το παιχνίδι».

Για τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Μοχάμεντ Σαλάχ:

«Και οι δύο ομάδες έχουν πάρα πολλούς καλούς παίκτες. Ο Ρονάλντο και ο Σαλάχ ξεχωρίζουν. Ο πρώτος είναι στο τοπ επίπεδο για πολλά χρόνια, ενώ για τον δεύτερο είναι η πρώτη του πολύ μεγάλη σεζόν».

Για το ποιο είναι το πιο… γλυκό τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ που έχει κατακτήσει:

«Όλες οι κατακτήσεις είναι διαφορετικές. Ωστόσο, το πιο… γλυκό είναι το πρώτο μου, αυτό που κατακτήσαμε στο Άμστερνταμ με αντίπαλο τη Γιουβέντους (σ. σ. 1998) και ήταν το πρώτο για τη Ρεάλ έπειτα από 32 χρόνια».

Για το αν έχει βρεθεί ποτέ κοντά σε ελληνική ομάδα:

«Είχα πρόταση προς το τέλος της καριέρας μου, αλλά για κάποιο λόγο δεν προχώρησε. Δεν θέλω να πω από ποια ομάδα. Μου αρέσουν πολύ η κουλτούρα και ο πολιτισμός της Ελλάδας και ίσως έρθω ως προπονητής».

Για τον αγώνα που θυμάται κόντρα σε ελληνική ομάδα:

«Έχω παίξει πολλές φορές με ελληνικές ομάδες. Αυτό που έχει μείνει στη μνήμη μου είναι η νίκη της Βαλένθια επί του Ολυμπιακού, επί ελληνικού εδάφους, όταν σκόραρα τρεις φορές (σ. σ. 2006)».

Για το δίδυμο που συγκροτούσε με τον Ραούλ:

«Ήταν ένα από τα πιο παραγωγικά δίδυμα. Είμαστε φίλοι και αυτό βοήθησε στο να υπάρχει χημεία και εντός γηπέδου. Η καλή μας σχέση φαινόταν και στο γήπεδο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags