Facebook Pixel Θέλει Μπα-Λέτο στο Μπομπονέρα!
| 2011-01-18 23:37:00

Θέλει Μπα-Λέτο στο Μπομπονέρα!

Θέλει Μπα-Λέτο στο Μπομπονέρα!

Μπορεί στην Αργεντινή να πρόλαβε να αγωνιστεί μόνο με τα χρώματα της Λανούς, αλλά ο ίδιος ποτέ δεν έκρυψε το μεγάλο του όνειρο να αγωνιστεί κάποια μέρα στο «Μπομπονέρα» φορώντας τη φανέλα Μπόκα Τζούνιορς.

Ο λόγος για τον Σεμπάστιαν Λέτο, τον Αργεντινό μπαλαδόρο του Παναθηναϊκού που είναι φανατικός οπαδός της Μπόκα και το όνειρό του από μικρό παιδί ήταν να αγωνιστεί κάποια μέρα με τη γαλαζοκίτρινη.

Μπορεί τα δημοσιεύματα στην Αργεντινή και όσα λένε οι άνθρωποι της Μπόκα περί απόκτησης του «Σέμπα» να μοιάζουν με όνειρο… χειμερινής νυκτός, ο ίδιος όμως δεν θα έλεγε όχι στον επαναπατρισμό, αποκλειστικά και μόνο για τη συγκεκριμένη ομάδα.

Μέχρι και το ringtone στο κινητό του προδίδει τις οπαδικές του προτιμήσεις. Ο ύμνος των «χεϊνέσες» ηχεί κάθε φορά που τον καλεί κάποιος συμπατριώτης του.

Έχει τρέλα, είναι φανατίκλα της Μπόκα και στην άκρη του κεφαλιού του υπάρχει πάντα η συγκεκριμένη ομάδα. Λέτε να γίνει καμία κέντα τώρα ή το καλοκαίρι; Χλωμό αλλά ποτέ μη λες ποτέ.

Αυτό που ξέρουμε είναι πως και η Μπόκα… θέλει Λέτο! «Δεν ξέρουμε πόσο αξίζει ο Λέτο», σχολίασε ο αντιπρόεδρος της Μπόκα Τζούνιορς Χοσέ Μπεράλντι, ωστόσο η εφημερίδα Ole επιμένει πως ο μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής της λίστας.

Οι Αργεντινοί έχουν στραμμένο το βλέμμα τους και στον Κρίστιαν Ροντρίγκεζ της Παρί, ο οποίος επίσης είναι… αλμυρός, αλλά στην Μπόκα ούτως ή άλλως έχουν λίγο πιο… ψηλά στη λίστα τους τον παίκτη των πρασίνων.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags