Facebook Pixel Sportdog.gr | Έγινε το ραντεβού, έκλεισε ο παικταράς, «χουνέρι» στον Τίγρη - Σκάει νέο «μπαμ» και πώληση βασικού!
| 2018-05-26 14:48:00

Έγινε το ραντεβού, έκλεισε ο παικταράς, «χουνέρι» στον Τίγρη - Σκάει νέο «μπαμ» και πώληση βασικού!

του Παναγιώτη Νικολάου
Έγινε το ραντεβού, έκλεισε ο παικταράς, «χουνέρι» στον Τίγρη - Σκάει νέο «μπαμ» και πώληση βασικού!

Ραγδαίες εξελίξεις στον Ολυμπιακό, ποιος έρχεται, ποιος φεύγει.

Μία ανάσα από την επιστροφή του στον Ολυμπιακό βρίσκεται ο Γιάννης Φετφατζίδης, όπως αναφέρουν όλες οι τελευταίες πληροφορίες. Μία εξέλιξη, βεβαίως, που είχαμε αναφέρει εδώ στο sportdog.gr σε πρόσφατο ρεπορτάζ.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες, το deal φέρεται να προχώρησε σε μεγάλο βαθμό σε χθεσινό ραντεβού που είχαν οι δύο πλευρές και, πλέον, δύσκολα μπορεί να υπάρξει ανατροπή.

Ήταν τόσο μεγάλη, άλλωστε, η επιθυμία του παίκτη να γυρίσει στην Πειραιά που βοήθησε αφάνταστα στις διαπραγματεύσεις.

Η συγκεκριμένη κίνηση αποτελεί, βεβαίως, ένα ακόμα μεγάλο «χτύπημα» των Ερυθρολεύκων στην ΑΕΚ, μετά τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, καθώς είναι γνωστό ότι ο Έλληνας άσος ήταν πολύ ψηλά στη λίστα της Ένωσης και αποτελούσε διακαή πόθο του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Τομασόν και Πεντρόσα

Όσον αφορά τις επόμενες κινήσεις των Πειραιωτών, παραμένει πάντα στα προσκήνιο περίπτωση του Αντριέν Τομασόν. Ο 24χρονος Γάλλος κεντρικός μέσος, που θα μείνει ελεύθερος από τη Ναντ, αποτελεί θερμή εισήγηση του Φρανσουά Μοντέστο και στον Πειραιά λέγεται ότι έχει προχωρήσει αρκετά η συγκεκριμένη υπόθεση. Δεν αποκλείεται, δηλαδή, να προκύψουν άμεσα θετικές εξελίξεις, ενώ πάντα υπάρχει πολύ ψηλά στη λίστα και ο Αντρέ Πεντρόσα της Σετούμπαλ, μία περίπτωση που αποκάλυψε πρώτο το sportdog.gr.

Μπενφίκα και Πάρντο

Στο μεταξύ, δεν προκύπτει από τις πληροφορίες μας ότι βρίσκεται στην Ελλάδα ο πρόεδρος της Μπενφίκα, όπως κυκλοφόρησε, για να κάνει διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό. Κανείς, πάντως, δεν μπορεί να αποκλείσει τις επαφές ανάμεσα στις δύο ομάδες, που έχουν παραδοσιακά καλά σχέσεις.

Την ίδια στιγμή, που οι Πειραιώτες φέρονται να βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις για την πώληση του Φελίπε Πάρντο σε ευρωπαϊκή ομάδα. Ακόμα φαίνεται να υπάρχει απόσταση ανάμεσα στις δύο πλευρές, αλλά και για το συμβόλαιο του παίκτη, ωστόσο εκτιμάται ότι στο τέλος το deal θα γίνει, έστω και με τη μορφή δανεισμού και οψιόν υποχρεωτικής αγοράς για του χρόνου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags