Facebook Pixel Απίστευτο: Ο Ουζουνίδης «έστειλε» τον Φετφατζίδη στον Ολυμπιακό
| 2018-05-28 14:48:00

Απίστευτο: Ο Ουζουνίδης «έστειλε» τον παικταρά στον Ολυμπιακό - Έκπληξη μεγατόνων με «πράσινο» άσο

του Παναγιώτη Νικολάου
Απίστευτο: Ο Ουζουνίδης «έστειλε» τον παικταρά στον Ολυμπιακό - Έκπληξη μεγατόνων με «πράσινο» άσο

Πώς ο νέος κόουτς «χαντάκωσε» την ΑΕΚ, ποιος έρχεται για… δανεικός;

Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει την καριέρα του, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Γιάννης Φετφατζίδης, ο οποίος έχει συμφωνήσει σε όλα με τους Πειραιώτες και φαίνεται πως απομένουν μόνο κάποια τυπικά για να κλείσει το deal.

Παρόλο που ο παίκτης υπήρχε και στο «στόχαστρο» της ΑΕΚ, στο λιμάνι κινήθηκαν με αποφασιστικότητα και προχώρησαν την υπόθεση άμεσα για να μην καταλήξει ο παίκτης στην Ένωση.

Μάλιστα, υπάρχουν συγκεκριμένες «συνθήκες» που ευνόησαν την επιστροφή του διεθνούς μπαλαδόρου στον Πειραιά. Πρώτα απ’ όλα, φυσικά, το ότι ο παίκτης δέχθηκε να ρίξει το κασέ του κατά 60% για να φορέσει ξανά τα ερυθρόλευκα (περίπου στις 400.000 ευρώ θα είναι το συμβόλαιό του χωρίς τα μπόνους) και επιπλέον το γεγονός της πρόσληψης του Μαρίνου Ουζουνίδη από την ΑΕΚ.

Στο λιμάνι γνωρίζουν ότι ο Έλληνας τεχνικός έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον «Φέτφα» και υπέθεσαν ότι θα πίεζε για την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης μεταγραφής στη νέα του ομάδα. Γι’ αυτό οι «ερυθρόλευκοι» αποφάσισαν να «φουλάρουν» για ολοκληρωθεί η συμφωνία, έχοντας, βεβαίως, ως «σύμμαχο» και τον παίκτη, ο οποίος ξεκάθαρα προτιμούσε να γυρίσει στην ομάδα που ανδρώθηκε και αναδείχθηκε.

Η έκπληξη με Ευαγγέλου

Όσον αφορά την «κλεισμένη», κατά πληροφορίες, «αρπαγή» του Στέφανου Ευαγγέλου από τον Παναθηναϊκού, είναι σίγουρα μια κίνηση, που αν ολοκληρωθεί και επίσημα, προκαλεί αρκετές απορίες. Από την άποψη ότι είναι ένας παίκτης που δεν έχει προλάβει να δείξει κάτι ιδιαίτερο στις ευκαιρίες που πήρε στους «πράσινους», ενώ αγωνίζεται σε μια θέση (κεντρικός αμυντικός) που οι Πειραιώτες έχουν πολλές λύσεις (ειδικά στην κατηγορία «νεαροί και εξελίξιμοι»). Το πιο πιθανό, άλλωστε, είναι ο 20χρονος στόπερ να δοθεί από τους «ερυθρόλευκους» δανεικός για να «ψηθεί» και να δείξει αν μπορεί να κάνει το μεγάλο «ξεπέταγμα».

Τομασόν για αντι-Οφόε

Στο μεταξύ, η περίπτωση του Αντριέν Τομασόν παραμένει στην κορυφή της «ερυθρόλευκης» λίστας. Η υπόθεσή του δεν είναι εύκολη, αλλά, όπως σας έχουμε ξαναγράψει, αποτελεί προτεραιότητα στο λιμάνι για την ενίσχυση του άξονα. Κι αν ο Γαλλοβόσνιος, Σανίν Πρσιτς, προορίζεται για «νέος Ταχτσίδης», στον Πειραιά «βλέπουν» τον Αντριέν Τομασόν ως τον διάδοχο του Οτζίτζα Οφόε, καθώς είναι ένας παίκτης με ξεκάθαρα πιο επιθετικό στυλ στο παιχνίδι του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags